Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Óra szerint 100-al megyek...

Óra szerint 100-al megyek tempomattal, ami GPS szerint 94, mégis torlódik fel mögöttem a sor és mindenki előz le, miért?

Figyelt kérdés
Nem zavar engem csak egy kicsit furcsa. Ma régi Swiftek és furgonok is leelőztek. Az osztrák határ mellett autóztam 100km-t. Kint 100 a megengedett. Lehet, hogy ezért?
2014. ápr. 6. 21:29
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
Azért, mert nem tartják be a szabályokat. Ennyi a magyarázat. Ha erre magadtól nem jöttél rá, ultra ostoba ember lehetsz.
2014. ápr. 6. 21:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
90-el megyek a 80-as táblánál a nulláson, a belső sávban mégis úgy mennek el mellettem a "nagyok" mintha állnék. Velem van a baj? :)
2014. ápr. 6. 21:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom mért meglepő ez, itthon si ez megy. :)
2014. ápr. 7. 03:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Ó ez mindenhol így van az országban! Én már megszoktam. Pályán ha óra szerint 140-nel megyek, ami GPS szerint 131-nek felel meg, tehát már így is túlléptem a megengedettet, de úgy húznak el mellettem hogy csak na. A kamionokat leszámítva ezzel a 140-nel szinte én vagyok a leglassabb a pályán.

Amikor jön egy 110-es korlátozás, szinte csak én veszem el a gázt. A többi autó 90%-a halad ugyan úgy tovább 150-nel, 160-nal mintha mi sem történt volna.

2014. ápr. 7. 11:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Ebből látszik hogy még mindig kevés a trafipax. Már régen szakaszidőmérést kellett volna bevezetni ,rendszámellenőrzés már rengeteg helyen van,lenne rend egyből, de mivel tudják hogy akkor a bevétel is drasztikusan leesne ,-hiszen az emberek tudnák hogy az adott pályán van ilyen mérő- ezért nem alkalmazzák.Jobb sunyiban mérni ,az hoz bevételt! Itt érhető tetten igazán ,hogy mi is a cél igazán. Nem ,nem a balesetmegelőzés...
2014. ápr. 7. 12:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Óra szerint mész 100-al, vagyis a valós sebességed csak 94, ahogy irtad is. Lakott területen is általában 60-al megyünk, akkor a traffi sem veszélyes még, és az nem egy olyan tempó, ami veszélyes lenne. Éppen igy van ez lakott területen kivül is, óra szerint 110-el azért lehet menni nyugodtan.
2014. ápr. 7. 17:41
 7/8 Zebra3328 ***** válasza:

Ja, mindenki gyorshajtó szabálysértő körülötted.

Ha a sebességmérő (a trafipax csak egy márkanév) fix helyen van, az nem jó mert csak azon az útszakaszon fogod betartani a sebességet. De a mobilról nem tudod, hogy hol fog lekapni, ezért ha van némi eszed igyekszel elkerülni.

Én megtiltanám, hogy a rádiók bemondhassák a mérési helyeket!

2014. szept. 19. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:

"ami GPS szerint 94,"

"Kint 100 a megengedett. "

Mi a kérdés?

2018. júl. 2. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!