Hogyan lehetne ezt meg oldani? Egyszerűnek tűnik mégis fntos
Nos,mivel is kezdjem :)
A vízcseppeket ha még friss ,töröld le mielött beleszállsz,nem fogsz belehalni :)
Én elmennék egy műhelybe ahol autóablakokkal foglalkoznak (ha pesti vagy akkor Újpesten van egy a cérnagyártól a ge felé haladva a baloldalon),szóval oda mennék ezzel a problémával és oldatnám meg szakemberekkel.Valószínű hogy vagy plusz gumitömítést tesznek fel rá vagy kicserélik olyanra ami nem kopott.
Na igen. Ez tényleg katasztrófa. Nem is értem hogyan lehet ezzel a problémával jelenleg is együtt élni! Sürgősen csináltasd meg, mert ez így életveszélyes! Hát nehogy már, 2014 van.
Nekem már az is sok, hogy le kell engedned az elektromos ablakot. Szóval, hogy neked. Az autónak kéne érzékelnie magától, hogy te mit szeretnél éppen. Jó link emberek dolgoznak az audinál(kisbetűvel írjuk, mert megérdemli). Fogadok még vezetni is neked kell, nem megy magától, szervizbe pedig neked kell elvinned, nem tud csendben elmenni, míg te alszol. Rohadjon meg az ilyen! Rakás fos, fúúj!
Szerintem:
1.megtanulni helyesen beszélni magyar
2.elvinni jó szakemberhez autó,ő megcsinálni
3.vagy venni hibátlan autó autószalon
4.esőbe nem autózni
= gond nem lenni vizcseppekkel
Megöregedett a gumi, ennyi. Van ez így egy korosabb autónál. Cseréld ki, vagy ami még jobb, nézesd meg egy erre specializálódott szakemberrel.
Amúgy az a gumi nem elsősorban ezért van ott, hanem hogy tömítsen a fém és az üveg között, illetve megvezesse az üveget. Pont azzal lehet gyorsan kikészíteni, ha a tök koszos (pl most télen ez a sós lé, amivel tele van a kocsi) ablakot ahelyett, hogy letörölnénk kézzel, lehúzzuk, így feszegetve a gumit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!