Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » UAZ 452-ről véleményetek?

UAZ 452-ről véleményetek?

Figyelt kérdés
Megéri olyat venni alkalmankénti használatra, abszolút nosztalgia autóról lenne szó. Elvinni néha terepezni, kirándulgatni vele a közelben, erdőkben hegyeken. Egyáltalán a nehezebb terepet mennyire bírja, felveszi a verseny némiképp a Nivával száraz erdei utakon, szóval nem mocsarakban akarok csavarogni vele. Ezek a gépek hány személyesek?
2014. ápr. 5. 20:52
1 2
 1/11 Dörmögő ***** válasza:
100%
Nem az a kérdés hogy terepen felveszi-e a versenyt a Nívával meg hasonlókkal, hanem az a kérdés hogy mi ér terepen a nyomába. Ahol az Uaz nem megy el ott mással is kár próbálkozni. Fogyasztása elég durva tud lenni terepen.
2014. ápr. 5. 21:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak, hogy felveszi a versenyt a Nivával :)

Jobb. Milliószor... De vannak modernizációi a fajtának. Esetleg vehetsz még jobb terep-képességekkel rendelkező 469-et, esetleg Huntert?

A 452-be beférnek annyian, mint egy mai kisbuszba. Kettő elöl, majd három-három ülés két sorban. +Csomagtér.

Niva<452<469<Hunter<Patriot(<Humwee)

2014. ápr. 5. 21:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy fogyasztása... -Minél újabb, annál jobb :)
2014. ápr. 5. 21:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Sejtem, hogy kizabál a vagyonomból, de ha valahova elmegyünk a környéken mondjuk 6an akkor 1-2 ezres fejenként az kibírható talán. Gondolom keményebb terepen szik akár 20 t is, az nagyon durván egy 10 es, még talán kibírható főleg hogy a közelünkben 20 km. En belül nem egy uticél van. Egyébként neö gondoltam, hogy ilyen komoly gép, régen volt nagyapámék szomszédjában és akkor szerettem meg ezt a fata kocsit. Szóval más nem nagyon jöhet szóba.
2014. ápr. 5. 21:20
 5/11 A kérdező kommentje:
Elnézést a hibákért, vonaton utazom telefonról pötyögök és elfelejtettem átnézni, mielőtt küldtem!
2014. ápr. 5. 21:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha csak hobbinak kell, akkor a kötelezően fizetendő dolgokon kívül csak tankolni kell, meg egy szerszámkészletet tartani a kocsiban. :)
2014. ápr. 6. 03:23
 7/11 anonim ***** válasza:

De amúgy tényleg, alap felsz + benzin, és egy csavarhúzóval meg egy kombinált fogóval bármit megjavítasz rajta. 8Esetleg egy szigszalag is jól jöhet...)

Száraz terepen, amire Te szeretnéd használni, tökéletesen megfelel. Kinézted már, melyiket vennéd?

Ha nem:

[link]

[link]

2014. ápr. 6. 18:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Most, hogy belegondoltam, micsoda kis kocsit össze lehetne rakni UAZ 452-ből, lehet még én is kedvet kapok hozzá, és készítek valamit, ez úgyse lenne szokványos, csak úgy ízlésesen átalakítani iylen kis hobbi géppé.
2014. ápr. 6. 18:34
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem néztem ki majd nyár elejére tervezem, de köszi a linkeket és mindenki válaszát!
2014. ápr. 6. 18:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen! Bármi kérdése, szólj!
2014. ápr. 11. 18:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!