Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van olyan autó ami a Suzuki...

Van olyan autó ami a Suzuki Swifthez hasonlóan megbízható és alacsony fenntartású?

Figyelt kérdés
Lehetőleg a márkája se legyen suzuki.
2014. ápr. 5. 18:24
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
32%
Nekem Renault Twingom van.A világ legjobb autoja!!!
2014. ápr. 5. 18:33
 2/25 A kérdező kommentje:
Egy valami kimaradt: 5 ajtós legyen
2014. ápr. 5. 18:43
 3/25 anonim ***** válasza:
16%
DAEWOO MATIZ
2014. ápr. 5. 18:51
 4/25 anonim ***** válasza:
48%

Régebbi Daewoo-k, Kalos, Lanos, Matiz, Tico. Aztán ott van még a régebbi Opel Corsa A vagy B. Nekem egy Polo 2-esem van, fenntartásban az is kb Suzuki szint, de csak 3 ajtós kasztnival gyártották.

Esetleg még meg lehet említeni a Fiat Uno-t, vagy a Punto 1-est. Franciák közül pedig ott a Peugeot 106 és a 205, vagy a Citroen Saxo. Mondjuk alkatrész árai lehet, hogy kicsit magasabbak, de nem hiszem, hogy nagy különbség lenne.

Most elsőre ennyi jut eszembe. Ja, és még valami: az, hogy mennyire megbízható egy kocsi, a előző gazdájától függ és attól, mennyire volt gyilkolva.

2014. ápr. 5. 19:13
 5/25 anonim ***** válasza:
87%

Daewoo Tico/Matiz

Amúgy ez bármely kis lökettérfogatú, fapados, 10-20 éves kisautóra igaz.

2014. ápr. 5. 20:12
 6/25 anonim ***** válasza:
82%
Daewoo Tico SX
2014. ápr. 5. 20:52
 7/25 Napkiraly ***** válasza:
90%
Matiz az injektoros, s gyengébb anyagokból van, nem tartós. Tico
2014. ápr. 5. 22:12
 8/25 anonim ***** válasza:
75%
Megbízható és olcsón fenntartható autó kell, de a Suzuki Swift nem jó... most ezt nem értem. :) Ha számítanak a költségek akkor mért nem a legjobbat választod ilyen téren?
2014. ápr. 6. 03:36
 9/25 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo!

Ha nem szamit, mikor volt az elso forgalomba allitasa, akkor a Skoda Favorit (mielott a VW bevasarolta magat a Skodaba) is szoba johet (azokon a tipusokon kivul, amit a valaszolok emlitettek mar). Egyszeru, mint a faek. Csak a kaszni allapotat ellenorizd alaposan vasarlas elott.

Udv R.

2014. ápr. 6. 08:19
 10/25 A kérdező kommentje:

A suzuki eléggé tömegautó.

Lehet hogy csak ilyenre fog telleni. Most még csak nézegetem az autókat és gondolkodok hogy milyet vegyek majd. A vásárlás még odébb van mert csak a tél előtt szeretnék autót venni.

Amit szeretnék: Olcsó fenntartású autó kb 300.000ft körül és 5 ajtós.

Szervó kormány előny, de nem mindegyik autónál fontos mert pl a swiftet vezettem és szervó nélkül is el lehet vele boldogulni.

2014. ápr. 6. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!