Van olyan autó ami a Suzuki Swifthez hasonlóan megbízható és alacsony fenntartású?
Régebbi Daewoo-k, Kalos, Lanos, Matiz, Tico. Aztán ott van még a régebbi Opel Corsa A vagy B. Nekem egy Polo 2-esem van, fenntartásban az is kb Suzuki szint, de csak 3 ajtós kasztnival gyártották.
Esetleg még meg lehet említeni a Fiat Uno-t, vagy a Punto 1-est. Franciák közül pedig ott a Peugeot 106 és a 205, vagy a Citroen Saxo. Mondjuk alkatrész árai lehet, hogy kicsit magasabbak, de nem hiszem, hogy nagy különbség lenne.
Most elsőre ennyi jut eszembe. Ja, és még valami: az, hogy mennyire megbízható egy kocsi, a előző gazdájától függ és attól, mennyire volt gyilkolva.
Daewoo Tico/Matiz
Amúgy ez bármely kis lökettérfogatú, fapados, 10-20 éves kisautóra igaz.
Kedves Kerdezo!
Ha nem szamit, mikor volt az elso forgalomba allitasa, akkor a Skoda Favorit (mielott a VW bevasarolta magat a Skodaba) is szoba johet (azokon a tipusokon kivul, amit a valaszolok emlitettek mar). Egyszeru, mint a faek. Csak a kaszni allapotat ellenorizd alaposan vasarlas elott.
Udv R.
A suzuki eléggé tömegautó.
Lehet hogy csak ilyenre fog telleni. Most még csak nézegetem az autókat és gondolkodok hogy milyet vegyek majd. A vásárlás még odébb van mert csak a tél előtt szeretnék autót venni.
Amit szeretnék: Olcsó fenntartású autó kb 300.000ft körül és 5 ajtós.
Szervó kormány előny, de nem mindegyik autónál fontos mert pl a swiftet vezettem és szervó nélkül is el lehet vele boldogulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!