Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem indul a simsonom, de milyért?

Nem indul a simsonom, de milyért?

Figyelt kérdés
Most újíttattam fel az sb51-es simsonom,most bejáratós,három napja hoztam el a szerelőtöl mire elkezdett szaggatni majd leállt. Megtakaritottam a gyertyát beindult szép alapjárat de ahogy huzom neki késve pörög föl és szaggat,a karbit szétkaptam megtakaritottam nem az a baj,most ott tartok hogy már be sem indul.... mi lehet a gond, gyujtás ? szikra van,vagy valahol zárlatos a kapcsoló ?

2014. ápr. 4. 16:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Kondenzátor gyanús...

Nem egy embertől hallottam hogy az új kondi 20-30km után bedöglött neki. Úgy hogy melegszik először szaggat majd le is áll.

Vegyél trabantba valót nem utángyártott kisipari f*st

2014. ápr. 4. 16:55
 2/3 anonim ***** válasza:
45%

Mert alkut kötött a nyelvtankönyveddel!

Ha elolvasod a helyesírási szótárba a m betűs szavakat, akkor el fog indulni.

2014. ápr. 4. 18:35
 3/3 anonim ***** válasza:
55%

Mi sem tudjuk "milyért"

Egyébként trafót nézd meg, hogy kap-e áramot.

Nyálazd be az újjaid, és fogd meg a két vezetéket egyszerre, de ne érjenek össze, és rúgj rá a berugóra.

Ha érzel ütést, akkor trafó gond, vagy gyertya. vagy e kettő között

2014. ápr. 4. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!