Mennyit érhet a simsonom? (bocsi a képekért hogy emberek is vannak rajta, most ezeket a képeket találtam :D)
Sziasztok, szerintetek jó vételt csináltam ezzel a motorral? 50k ért vettem,ráköltöttem kb 10-12ezret hogy így nézzen ki ahogyan a fotókon van. 70ccm es 4sebességes,végsebessége 75-80km/h körül mozog,motorikusan nagyon jó, de esztétikailag van 1-2rozsda a váz alján meg a teleszkópon egy nagyon kicsi,de ez gondolom a korral jár :D
ja és mennyiért tudnám eladni esetleg ha úgy gondolnám hogy eladom (ami nem túl valószínű :D) :D
Ha segédmotor jogsival vezeted akkor helyszínen 45 000-et érhet.☺
Egyébként nagyjából árában vetted.
Nem tudom most hogy miként mennek a simson árak de amikor én vettem simsont akkor 50-ért alig lehetett látni eladó simsont ami normálisan nézett ki.
Én 40-ért adtam el és hamar elvitték. Egy rakás sz@r volt szerintem mert csúnya is volt meg nem is ment úgy ahogy vártam tőle.
A befektetett pénz általában alig ha térül meg de szerintem amennyiben benne van neked annyiért el is tudnád adni.
Nekem tetszik, de így nem venném meg.
Ha eredeti cuccok lennének benne, és így nézne ki adnék érte 80-at, amivel nem járna rosszul senki. Nekem egy schwalbe van, és abban minden eredeti, de a festése már kopott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!