Melyik a jobb autó a Ford vagy a Suzuki? (kinézet, teljesítmény, kényelmesség)
Figyelt kérdés
2014. ápr. 4. 13:58
2/9 anonim válasza:
melyik évjárat, melyik típus?
mert pl egy 10 éves swifttől még egy trabant is kényelmesebb nekem
3/9 anonim válasza:
Melyik típus? Suzukiból is van nagy, elegáns, Fordból is van kis városi.
4/9 anonim válasza:
Én azt az elvet vallom hogy bármi, csak ne suzuki.
Kényelmetlen, kemények a gátlók benne, viszont stabil és kevés pénzből fenntartod.
Mondeo-ja volt ismerősömnek, az tényleg kényelmes jószág, és azért egy suzukinál (nekem legalábbis) sokkal jobban tetszik.
5/9 anonim válasza:
Nekünk 2006-os Suzuki Swiftünk van, a kötelező szervizeken kívül semmi bajunk nincs vele. Minden sarkon kapsz hozzá alkatrészt sz@ré-hugyé.
A fogyasztása is jó ha nem taposod neki, mert mondjuk 130-nál már megeszi a 6,5-7 litert, városban el van 6-6,5-lel.
Csomagtér variálható az osztott ülések miatt.
6/9 anonim válasza:
Ekkora idióta kérdést. Nyilván hogy egy 2014-es Suzuki XL7 sokkal kényelmesebb mint egy 1977-es Ford Fiesta. Még kérdezni sem tudsz normálisan. Kamu kérdező..
7/9 anonim válasza:
Ford Mondeo és Suzuki Kizashi között próbáltam dönteni, végül utóbbi lett, eddig meggyözött.
8/9 anonim válasza:
bánat hülye szutyokit vettél ford helyet :DD sajnállak
de a ford minden téren jobb mint a szutyoki
9/9 Szolovjov válasza:
A Ford a 3 F betűs egyike, amit nem szabad megvenni. Fiat, francia, Ford. Ezek kerülendők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!