Egy: Nokia Lumia 1020, Iphone 5, Samsun Galaxy S4 közül emlőiket választanátok?
Fontos, hogy ne márka szerint döntsetek hanem alábbi kategória szerint: teljesítmény, fényképező funkciók, kinézet előre is köszönöm várom válaszotok :)
ui: befolyásolja hogy melyiket vásárlom
Ha fontos a kamerázás akkor a Lumia.
A teljesítmény tökmindegy, mivel a rendszer sebessége nem feltétlen ezen múlik. Ebben szintén a Lumia az első szerintem.
A HTC One tényleg elég szép!
ráadásul stabil is, ha lehet hinni a fórumoknak.
Off:
Én inkább az asszony "emlőit" választanám, ha nem fontos a márka:DDD
Fő szempontok előre is köszi más telelfonok is versenghetnek :)
kijelző,processzor,kamera,op.rendszer,felhasználó felület,üzemidő és hogy mi ért azt választanátok
Én az s4-et.
Csakis a nyíltabb rendszer miatt.
kijelző: bármi, ami nem PenTile Matrix-os elrendezést használ, és 250 PPI vagy afeletti.
processzor: tökmindegy, mert (főleg a felsőkategóriában) nem ezen múlik a telefon sebessége.
kamera: Itt nem a megapixel a fontos, hanem az érzékelő mérete. Ezt sajnos nehéz összehasonlítani, érdemes teszteket olvasni, ott szoktak lenni tesztfotók.
felhasználói felület: izlés dolga. Én a Metro UI-t szeretem, de van akinek a Sense jön be.
üzemidő: gyakorlatilag mind egyforma: 1-2 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!