Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy: Nokia Lumia 1020, Iphone...

Zsolt Photography kérdése:

Egy: Nokia Lumia 1020, Iphone 5, Samsun Galaxy S4 közül emlőiket választanátok?

Figyelt kérdés

Fontos, hogy ne márka szerint döntsetek hanem alábbi kategória szerint: teljesítmény, fényképező funkciók, kinézet előre is köszönöm várom válaszotok :)

ui: befolyásolja hogy melyiket vásárlom

2013. aug. 9. 18:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

Várjunk!ha nem jön be akkor lépj rá Mégegyszer utánna kiadja nekem nem adta ki elsőre de másodszorra igen Úgyhogy nézd meg aztán jó

a lumia király

2013. aug. 9. 20:26
 12/25 b95 ***** válasza:

erre gondoltál? :-)

[link]

2013. aug. 9. 20:43
 13/25 anonim ***** válasza:
33%
1020! A zoom és az OIS igen hasznos és jól végzi dolgát (volt szerencsém kipróbálni, most 925-ösöm van, ami kb. ugyanaz csak nincs zoom, és maximálisan megvagyok vele elégedve!)
2013. aug. 9. 23:26
 14/25 anonim ***** válasza:
27%
a Nokia Lumia 1020! Egyértelmű! Az iPhone nem ér ezeknnek a nyomába, de az S4-nél biztosan jobb a Nokia!
2013. aug. 10. 10:13
 15/25 anonim ***** válasza:
47%

szempontok szerint a sorrend:

teljesítmény: 1. galaxy s4 2. htc one

fényképező: 1. lumia 1020 2. galaxy s4 (sötétben viszont a htc one néha jobb)

kinézet az iphone kivételével nekem mind ugyanannyira tetszik, de ez izlés kérdése.

szoftver: talán a htc az első, extrák terén viszont a samsung, a windows és az ios nekem nem jön be.

remélem segítettem.

2013. aug. 10. 10:48
 16/25 anonim ***** válasza:
31%
Samsung Galaxy S4 a legjobb ezek közül,bár ha te a fényképezőjére izgulsz akkor abban a Nokia még mindig első.De az sem csinál olyan képeket mint egy jobbfajta rendes gép.Turistagépnek mondjuk megteszi.De mint mondtam minden másra egyértelműen az S4.
2013. aug. 13. 16:38
 17/25 Mahhoo3-3 ***** válasza:
37%
Egyértelmű a lumia, egyrészt, mert windows phone fan vagyok, 2 a windows phone 8 iszonyü gyors,3 super sensitive képernyője van, fesztyűvel is simàn tudod hasznàlni, 4 kamera, magáért beszél, 5 nézz youtube on összehasonlításokat, a legjobb csatornák a pocketnowvideo, sampullen, phonedog, phonearena
2013. aug. 13. 22:21
 18/25 Mahhoo3-3 ***** válasza:
Am 1020at hol vennél, várnál mig megjelenik magyarorszagon is???
2013. aug. 13. 22:27
 19/25 anonim ***** válasza:
24%

Galaxy S4 ezek közül értelemszerűen a legjobb. Mind hardverben, szoftverben, sebességben, teljesítményben oda-vissza veri ezeket. Már csak legújabb android miatt is, nem is kell a hardvert nézni (+vehetsz google editiont, amivel garantáltan 2 évig kapod az új szoftvert). :)

Szépségre szerintem az iphone a legszebb. Aztán samsung, majd nokia, ami egy ocsmány téglatest.

Fényképezésben Nokia, bár a valóságban meg úgy néz ki, hogy annyira nem is jobb az S4-nél, érdemes teszteket nézni, szinte semmi különbség, persze szebbek a Nokiás fotók, ez az egyetlen dolog, amit fel tud mutatni viszont (bár olyan készüléket nem vennék, aminek a gyártója a csőd szélén áll konkrétan).

All in one összesítve: Galaxy S4, ez még kéremszépen 2-3 év múlva is telefon lesz! ;)

2013. aug. 14. 12:27
 20/25 anonim ***** válasza:
#19 Te melyik univerzumban élsz?
2013. aug. 14. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!