Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik benzinkútnál érdemes...

Melyik benzinkútnál érdemes tankolni? Shell, MOL, OMW, Agip?

Figyelt kérdés
Melyik olcsóbb? vagy hol jobb a benzin? Bár úgy tudom minden benzinkút ugyanazt a benzint árulja csak más adalék anyagokat raknak bele.

#benzin #tankolás #vezetés #autó fogyasztása
2014. ápr. 3. 09:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Értem! Dízelnél lehet, hogy tényleg ekkora eltérés van. Nekem csak benzinnel van tapasztalatom.

De azt mondjuk kizártnak tartom, hogy ha a Lukoil 95-ös helyet valami méregdrága benzint tankolnék, akkor 5,3 helyett 4,5-el járnék. :)

2014. ápr. 4. 21:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Semmilyen különbség nincs köztük minőségbe.
2014. ápr. 5. 12:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Az senkinek nem jut eszébe,hogy a fogyasztás csak a mérleg egyik oldala? Ott van még a menetdinamika , meg,hogy hogy néz ki mondjuk egy olyan adagoló rendszer 4-5 év után amibe Auchan benzin ment , meg mdonjuk amiba OMV
2015. márc. 17. 22:17
 14/17 YCE válasza:
Az OMV ragaszkodott, h a prémium nyálat otthonról hozza, azaz osztrákból, az összes többi az a nagykertől, tehát a MOL-tól van, ezt tartályos kamionos kollégáktól tudom.
2016. szept. 23. 22:01
 15/17 anonim válasza:
100%

Had hozzak be egy újabb szempontot: A Mobil Petrol és a MOL magyar tulajdonú kúthálózatok, a többi külföldi.

Amikor magyar terméket vásárolunk, azzal itthon, valamelyik gyártó cégnek munkát adunk, ezzel a helyi cégek gazdagodnak és munkahelyek születhetnek hazánkban. A külföldi, meg igaz, hogy jó esetben ide is adózik, de a profitot rendszerint kiviszi.

Szóval egyértelmű, Mobil Petrol, MOL és a kis magánkutakon való tankolást javaslok, az üzemanyag minősége mindenhol megfelel a követelményeknek.

2016. dec. 15. 10:56
 16/17 anonim válasza:

Egyetértek # 7/14-el, én is úgy láttam, a magasabb oktán-/cetánszámú üzemanyagtól, illetve a prémium kategóriától csökken a fogyasztás.

Prémium üzemanyagja minden hálózatnak van (Mol EVO NEO, Jumbo 95 stb.) én még nem teszteletem ezeket. Van valakinek pozitív tapasztalata velük?

2016. dec. 15. 11:03
 17/17 anonim válasza:

Remélem azt mindenki tudja, hogy 2-3 % eltérés megengedett.

Szóval ha valahol 50 litert tankolsz, akkor lehet, hogy 51-et kapsz. De az is lehet, hogy a másik kúton meg csak 49-et!

2018. júl. 10. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!