Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Oktatóval való problémák?

Oktatóval való problémák?

Figyelt kérdés
Az egész vezetés oktatás alatt nem volt túl szimpatikus az oktató, bár már akkor gyanakodnom kellett volna mikor autót választottam és csak erre az egyre nem volt túljelentkezés... Mondom szuper akkor ezt választom és gyorsabban túl leszek rajta, mondván hogy hamarabb kezdhetek. Októberben kezdtem és ma vizsgáztam (sikeresen)... az ismerőseimnek 2 hónap alatt volt kresszel együtt jogosítványa. Az előző vizsgaidőpontom lemondta mondván hogy valami családi dolog közbe jött, ezért még egy plusz órát vettem tőle a következő vizsga előtt, amiről nem írt csekket mert hát minek, gondolom ez is zsebbe ment. Szóba került hogy kell- e pénzt adni a vizsgabiztosnak a vizsga előtt, mert ugye ez nem mai pletyka mire közölte hogy 20-30 ezer alatt szóba sem állnak velem... kicsit elszaladt vele a ló, én meg adtam a hülyét mint aki nem tudná hogy ezt az amúgy is magas összeget mert max 10 körül szokott lenni még elfelezik egy más közt... ezért a pénzért akár 3x is megbukhatnék. A vizsga után közölte, hogy milyen hibáim voltak kicsit eltúlozta, mintha ő megmentett volna engem a bukástól és közölte, hogy jövök neki 1 Liter szeszes itallal... szerintetek? Ti adnátok neki? Kellene vele még amúgy találkoznom?

2014. ápr. 2. 21:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Váltsd le, ha nem kell neki a tanuló akkor így járt.
2014. ápr. 2. 22:47
 2/11 anonim ***** válasza:

Én elballagnék a rendőrségre, és elmesélném, hogy mivel zsarolja ki a pénzt a tanulóktól ez a tetű.

Azután mennék el hozzá "bedrótozva", és beszéltetném.

A többi a rendőrség és az ügyészség dolga lesz!!!

Ha tökös gyerek vagy, megteszed!

2014. ápr. 2. 22:50
 3/11 anonim ***** válasza:

megvan a vizsga?

Ha igen, dugja fel magának a szeszt :)

2014. ápr. 2. 23:00
 4/11 A kérdező kommentje:
Megvan és remélem többet nem kell vele találkoznom... Sajnos semmilyen formában nem vagyok tökös gyerek :D
2014. ápr. 2. 23:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Már az első zsarolásnál bele vertem volna a fejét a műszerfalba....
2014. ápr. 2. 23:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha már levizsgáztál xard le.Innentől semmi közötök egymáshoz és se ő se a vizsgabiztos aki vizsgáztatott nem tehet már semmit!
2014. ápr. 2. 23:44
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen szerencsére ez is le van tudva. Remélem egy szer kifog magának egy olyan tanulót aki majd felvilágosítja.
2014. ápr. 2. 23:58
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló oktatóm volt, ebből levonva mindegyik egy pénzsóvár gyökér. Nekem folyton azt mondogatta, ha nincs pénzem, minek a jogosítvány, pláne egy autó? Meg hogy úgyis apuci ad majd rá pénzt...

Ma valaki ilyeneket mondana, elküldeném az anyjába. Csak hát ez 20 éve volt...

2014. ápr. 3. 03:58
 9/11 A kérdező kommentje:
Elszomorító hogy 20 éve sem volt jobb a helyzet.
2014. ápr. 3. 07:05
 10/11 anonim ***** válasza:

"Váltsd le, ha nem kell neki a tanuló akkor így járt."

Olvasd el a kérdést, ne csak a címét!

"Én elballagnék a rendőrségre, és elmesélném, hogy mivel zsarolja ki a pénzt a tanulóktól ez a tetű."

Mivel bizonyítód? Rágalmazásért még jól fel is jelent utána (jogosan).

Kérdező te meg minek fizetsz kenőpénzt? Hülyeség, hogy enélkül nem lehet levizsgázni.

Megvan a vizsga, az oktatóval többször nem kell találkozni. De vehetsz neki egy liter sütőrumot vagy kannás bort :D

2014. ápr. 3. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!