Autó vagy Motor?
Sziasztok!
Most fogom tölteni a 20. életévem nemsokára, és a jogosítványom is lassan kész B-ből.
Havonta 40 ezer forint körül tudok keresni ilyen-olyan munkákkal, de jelenleg tanuló vagyok még.
Max járműre szánt pénz: 200.000 Forint.
Az autók amiket néztem; Audi A4 1,6 Benzin (1996-os évj.), BMW 316i (1995-ös).
Suzuki, Opel, Seat egyáltalán nem érdekel.
Motorok közül pedig: Aprilia RS 50, illetve más gyorsulási külsejű 50-es motorok.
Az érvek amiket néztem eddig, hogy melyiket olcsóbb fenntartani, melyik kellemesebb télen/nyáron, melyik "vagányabb"
nem tudok dönteni, a Ti véleményeteket kérném.
Előre is köszi a válaszokat
Annyi lemaradt, hogy amiben tetszik az autó, abban a motor nem, és fordítva.
Ti autó, vagy motor mellett maradnátok?
Az a gond hogy télen motorozni szinte nem lehet...
Télen a motor felejtős.
Ennyiért viszont max Swiftet kapsz amit meg tudsz venni és fenn tudsz tartani. Vagány autóról enniyért ne álmodj, örülj ha egyáltalán találsz olyat ami még megy.
BMW? Audi? 200-ért, havi 40-ből? Az első szervizt se tudnád kifizetni hogy egyáltalán működőképes legyen.
Havi 40-ből autót gyorsan elfelejteni!
Motorhoz télen jól felöltözni!
Kezdőnek autót ajánlok én is. Amikor azzal csinálod majd a kezdeti hülyeségeket, nem lesz nagy bajod belőle. Motornál egy-két bénázás csúnyán végződhet.
Ha már van pár év gyakorlatod forgalomban, válthatsz motorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!