Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez szerintetek nem tré?

Ez szerintetek nem tré?

Figyelt kérdés

Na szóval, van egy Opel Astra F -em, 94'-es. Az autónak a kesztyű tartója teli van Milka-val, 5 szál szivarral, valamint 5 doboz cigivel(Marlboro Gold, Dunhill Switch, Marlboro Gold Touch, Marlboro Red, Marlboro 100'S Gold.)

10 db Hell energiaital, 10 db Watt energiaital van a csomagtartóban, 5x1,5L Dr. Pepper Cola. Ez szerintetek nem gáz? Igazából, a haverok szeretik, és Én is. Általában 5-en utazunk benne, de van, amikor csak Én egyedül, amikor suliba kell mennem. [(NEM KELL AZZAL JÖNNI HOGY NEM LEHETNE JOGSIM, SEM AUTÓM, TUDOM! TISZTÁBAN VAGYOK AZ ESETLEGES KÖVETKEZMÉNYEKKEL, SOHA NEM IGAZOLTATTAK MÉG(KOPP-KOPP-KOPP).)] 15/F

2014. ápr. 1. 16:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nyilván... én kocsikázok 15 évesen a haverokkal.. :D
2014. ápr. 2. 22:14
 12/13 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

A kezdeti hülyesége még csak-csak elmegy de a #10-es megnyilvánulásával bebizonyította hogy mélyen lent van az értelmi szintje. Jobban tette volna ha csöndbe marad..

2014. ápr. 2. 22:18
 13/13 VarMa ***** válasza:

Elmeselem az en storimat es kozben valaszolok arra amit irtal.

Nos nekem 15 evesen lett meg az elso autom amit vasarban kaptam meg az akkori fonokomtol (jo kis nyari munka komuves mellett), mert a rendor elvette a jogsijat mert ittasan vezetett (total alkoholista volt)es mondta hogy odaadja nekem mert o mar csak olyan melot vallal ahova viszik.

Egy percet sem gondolkoztam elhoztam az autot ('86 Mazda 626).

Felevem elment ra mire osszeraktam annyira hogy megkapja a muszakit es uzembiztos allapotban keruljon (utolag belegondolva elkepesztoen sok idot es penzt tettem bele).

16 lettem mire osszeallt ekkor mar 2 eve motoroztam kismotorral amire volt jogsim (eves szinten kb 7e km-t,videkrol pestre bejaras).

Nyaron jo volt a motor mert eleve nagyon kevesett fogyastot de ahogy bejott a tel mar nem volt nyero.

Ekkor jott a tomegkozlekedes, de amikor bejott a ho es a latyak na akkor ultem be az autoba.

Igy utolag belegondolva soha nem figyeltem annyira vezetes kozben mint akkor,mindent betartva ahogy a nagykonyben meg van irva.(miutan meglett a jogsim fele ennyire sem figyeltem....)

Egy kicsit kiterek a bravuroskodas reszere ha mar joggal felhoztad. Hozzam egyszer ultek be 5-en haverok es mindjart el is kezdtek tolni a dumat hogy megy ez jobban is, illetve en jobban vennem a kanyart,stb,stb...

A kovetkezo buszmegallonal ki is szalltak.

Egy haverom volt aki mindig jott velem es soha nem pofazott bele (orult hogy nem kell fazni a buszon)

Nekem ez a bravuroskodas resz szerencsere kimaradt mert jobban feltettem azt az oreg Mazda-t mint barmit.

Itt a valasz amit igertem en nem attol felek hogy egy jogsi nelkuli ember nyirja ki a csaladomat mert arra valljuuk meg nagyon kicsi az esely mert aki jogsi nelkul vezet, magambol kiindulva 10szer jobban figyel mindenre. Hanem en attol felek hogy 17-18-19 evesen a discobol hazafele menet amikor legalabb 6-an ulnek egy autoban es huzzak a sofort hogy nyomjad meg b+, megy az.

Vagy esetleg ez is tanulsagos olvasmany:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__553..

Na en ezektol tartok.

Egy evre ra meg lett a jogsim es eladtam a jooreg Mazda-t es meglett az elso mindennapi autom egy Citroen Saxo D szemelyeben...

Azota pedig eltelt 11 ev es volt nagyon sok fele fajta autom 50-tol 350 le-ig es egyikkel sem volt balesetem (kiveve azt az egy koccanast amit mar emlitettem az elozo valaszomban).

Ez csak azert irtam le mert szerintem onkontroll kerdese minden...

2014. ápr. 3. 04:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!