Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan jobb féknyerget festeni?

Phoenix25 kérdése:

Hogyan jobb féknyerget festeni?

Figyelt kérdés

Sprayvel vagy ecsettel?

van külön ehez höálló ,,Brake Caliper Spray,,

vagy lattam egy ilyet ,, Brake Caliper Paint Set,,erre gondolok [link]

2014. márc. 31. 17:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom hogy a 2 festék összetétele ugyan az e de ha csak a felhordás módja érdekel akkor a szórás gyorsabb, de a megfolyással nem nagyon tudsz mit kezdeni, ha beletörölsz akkor csúnya lesz. Ki kell maszkolni hogy ne legyen más festékes.

Ecsetelés lassabb de ha óvatos vagy akkor nem kell kimaszkolnod semmit

2014. márc. 31. 18:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Én levettem a nyerget és megküldtem ecsettel. Egy ilyen féknyereg festék készlet 4-6 rugó szokott lenni a boltban. Ha ügyes vagy, akkor ugyanezt a hatást eléred egy pár száz forintos festékkel és ecsettel is.
2014. márc. 31. 22:02
 3/5 A kérdező kommentje:
nem az ára a lényeg :)
2014. márc. 31. 22:49
 4/5 anonim ***** válasza:
De ha egy ezresből meg tudod normálisan csinálni, akkor minek adsz ki érte 6000ret? :D
2014. márc. 31. 22:54
 5/5 A kérdező kommentje:
igen, szerinted/szerintetek lefújjam elötte fehérre és utána a fehérre a pirosat?
2014. márc. 31. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!