Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért áll le menet közben a...

Miért áll le menet közben a kocsim?

Figyelt kérdés
Mostanában az történik, hogy menet közben egyszer csak leáll, ilyenkor újra indítom és ennyi, de ez mondjuk idegesítő, mert nem merek előzni. Valaki azt mondta a gyertyákkal lehet baj, ez igaz? Meg van, hogy néha rángat menet közben. Tudom, hogy szakértőnek kell látnia, de csak holnap tudok elmenni szerelőhöz, és szeretnék felkészülni, hogy nagyjából mire számíthatok.
2009. dec. 18. 10:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Mikori autó, milyen márka, milyen motor?

Ez így nehéz, vagy tényleg a gyújtás körül van gond, vagy kevés anyagot kap, majd a szerelő meg mondja a tutit, remélhetőleg :)

Jártam úgy Transittal (4éves), hogy csak leállt, aztán egy darabig be se indult, hónapokig hordtuk egyik szervízből a másikba, mire felújították az adagolót, és kicserélték a computert, és jó lett. Kopp-kopp

2009. dec. 18. 15:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanez volt pár napja a BMW-mmel..

szétrágta egy nyest az egyik gyújtókábelt.. nyisd ki a motorháztetőt és megláthatod, mennyire rágta meg.

nekünk csak az egyiket rágta meg és aztse nagyon tehát a jóöreg szigszalag segített

utána ha mész vele jól pörgesd meg az autót mert egy darabig

csinálni fogja!

mi 4500-as fordulatnál váltottunk fel, tehát ha japán autód van akkor ez logikusan több (kb. 5000) nesajnád mert bekormozódott a gyertya és azt le kell róla "robbantgatni"

egyébként este leraktad az autót és reggelre szar volt?

a nyestek bemásznak a meleg motorhoz melegedni :S

majd írj hogy sikerült :D

2009. dec. 18. 19:00
 3/4 anonim válasza:
Nekem is hasonlo gondom van..bmw 520i 97 es de menet kozben ugy all le hogy a kiporgesgato villog a muszerfalon es hallom a rele kattogasat a miszerfalba.abs jo kiporgesgatlo is jo mi lehet a gond?
2014. ápr. 15. 07:08
 4/4 anonim válasza:
Mi 5 hónapon át jártunk szerelőhőz... s mindig mást mondtak :) folyton rángatot az auto 10 km en belül kb 10 * leállt :)S nagyon sok pénzt kikapartak tőlünk. na hát én böngésztem... FOLYTÓSZELEPHÁZ!!!! Mondtuk hogx ezt cseréljék ki . :) azóta jo az auto :) jaaa nyugii 😅😆😆😆 csak 90 ezer a folytószelepház 😂😂😆😨😨😨😨😨
2018. szept. 28. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!