Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen 125ös supermotot vegyek?

Milyen 125ös supermotot vegyek?

Figyelt kérdés
Mindig is kényes téma a motorválasztás, és sok a hasonló kérdés, de mégis melyek a legjobb 125ös supermotok? Mondjuk olyan megfizethető áron félmillió alatt

2014. márc. 29. 20:40
 1/3 anonim ***** válasza:
valami támpont? Fogyasztás fontos-e, erős legyen vagy elég a gyengébb 4 ütemú-e, milyen időtartamra tervezel vele?
2014. márc. 29. 23:49
 2/3 A kérdező kommentje:
A 2T is belefer boven az ero a fontosabb es hat min. 2 eves tavra kene de lehet tobbre is, napi hasznalatra
2014. márc. 30. 09:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Nos nem tudom... Én 2 évre nem vennék ilyen drága motort. 2 évet használod, aztán eladod, szerintem buksz rajta valamennyit. Orrba-szájba alkudoznak mindig. Vegyél valami olcsóbbat, a többi pénzt meg gyűjtögesd egy nagyobbra, vagy az A-s jogsira.

[link]

Szerintem még 2014-ben is egy pofás motor :)

De, ha mindenképp Sm kell, akkor Yamaha DT-ből van sm-ra átalakított, Aprilia rx,

2014. márc. 30. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!