Milyen első autót vegyek?
kicsit legörgetsz van benn egy top 20as lista, én személy szerint régi swiftet vennék
én fiat bravo sx et vettem és nagyon is jól jártam vele,13éves volt 240ért jutottam hozzá.
a kinézete rendben,belseje rendben,szervója nagyon jó,elektromos ablak stb minden jó,műszakin gond nélkül gördült át.
fiatokat kockázatos venni az elektronikája és a rohadási problémák miatt de azért vannak belőle jó példányok olcsón,én nézegetném a helyedben őket.
1.4est viszont kerüld,1.2 vagy 1.6 az 1.4essel gondok vannak,szűkek olaj járatok ha jól tudom.
Én személyes tapasztalatot csak a Vw Polo II-ről tudok mondani. 5 évvel ezelőtt vettem az enyémet 180 ezer ft-ért, annyi volt a baja, hogy a festése nem túl szép, pár helyen pörög le a lakk. Azon kívül minden szempontból jó állapotú volt, az 5 év alatt szinte csak tankolni kellett. 2 hiba volt vele: termosztát házat kellett cserélnem, mert megrepedt, 4000 ft-omba került. És a jobb oldali kilincset kellett cserélnem, mert eltörött egy pöcök a belsejében. Az 2000 ft volt. Ezen kívül csak az ún. kötelező dolgokat cseréltem benne.
Fenntartása nem drágább, mint egy Swift-é (összehasonlítottuk már párszor, keresztapáméknak Swift Sedanuk van). Az enyém ezres, 45Le-s, nem egy erőgép, de kényelmes 90-el elvisz bárhova. Vegyesben 5,5-6l között van a fogyasztása. Klubtársak meséltek már az 1.3-as benzines, és 1.4-es dízel motorokról is. Az 1.3-as hajlamos sokat enni, 7l alatt nehezen áll meg. Az 1.4 dízel jó, 4,5l-el eljár, de sok bennük a km. Persze általában mindben sok, mégiscsak 20 éves kocsik már.
Én csak ajánlani tudom ezeket a kocsikat, én nem csalódtam benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!