Mit kéne tennem a forgalmi vizsgáért?
Figyelt kérdés
Már a 70. óránál tartok és még egyszer sem mentem vizsgázni... Igaz, ez a 70 úgy jött össze, hogy az elején (mivel egyben fizettem be 30 órát) az oktatóm volt, hogy 3/4-ed órákat elbeszélt, de nem a vezetésemről, hanem csak húzta az időt. Most már a plusz óráknál nem csinálja ezt. Viszont nagyon ritkán van bármi konstruktív hozzáfűznivalója, folyamatosan csak lebasz, de azt tényleg kb. egyhuzamban, alig van olyan, hogy valamiért nem csesz le. Utálok órára menni. Eddig azt gondoltam, hogy én vagyok ilyen béna, és valószínűleg tényleg nem vagyok egy nagy tehetség, de szerintem ennyi órából már meg kellett volna lennie a vizsgának. Azért nem merek vizsgázni menni, mert olyan szinten lerontja az önbizalmam az oktató egy-egy órán, hogy a végén tényleg szarvashibákat vétek, de szinte biztos vagyok benne, hogy ez az önbizalomhiány miatt van.2014. márc. 28. 23:03
1/7 anonim válasza:
No és miért nem váltottál oktatót az első beszélgetős "vezetés" után?
Ha sulin belül mentél volna át máshoz, akkor még a pénzt sem kellett volna visszaadniuk.
Ne haragudj, de te vagy a bolond, hogy 70 (!!) órája hagyod magadat hülyének nézni.
2/7 A kérdező kommentje:
Mert olyan rémhíreket hallok más oktatókról is, hogy nem tudom eldönteni, hogy most az enyém ilyen balf.sz vagy ő csak az átlag.
2014. márc. 28. 23:07
3/7 A kérdező kommentje:
És félek, hogy egy még rosszabbat kapok.
2014. márc. 28. 23:13
4/7 anonim válasza:
Akkor meg válts sulit, ahol nincsenek rémhírek. Ennyi. Ne töketlenkedj.
5/7 anonim válasza:
Próbáld meg a vizsgát. Legalább kitapasztalod, hogy milyen. Ha szerencséd van, akkor még sikerülhet is és megszabadulsz végre az oktatótól :)
Ha nem sikerül, akkor meg tudod, hogy mit kell gyakorolni.
6/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen le.aszós oktatóm volt amúgy, de még 15 év után is eszembe jutnak a szabályok amiket erőltetett, persze ez így nincs rendben. Nem írtad a nemed mert egy nő ezt nehezebben viseli én ki is röhögtem, akkor még h.lyébb lett, de viszont átmentem elsőre. A szaktudása rendben volt az oktatómnak, de ilyen hogy apád farka és hasonlók simán elhangzottak vezetés alatt. Ha 2 km/h-val túlment a sebesség, sietsz valahová fiam? Ez már városon kívül is. Próbálj egy vizsgát és ha nem megy válts oktatót.
7/7 anonim válasza:
Fel kéne nőni annyira, hogy tudatosul benned, hogy TE FIZETSZ egy SZOLGÁLTATÁSÉRT és ha a szolgáltatás xar akkor otthagyod.
70 órát befizetni vezetésre a balekság netovábbja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!