Mitől függ a rádiótávirányítós kulcs hatótávolsága?
2004-es Ford Focusom van. Hibátlan konstrukció, de a kulcs max. 3-4 méterről működteti csak a nyitószerkezetet. Volt egy öreg Astrám, az 50 m-ről, a második emeletről is simán vette a jelet.
Mitől függ ez? Az autó vételkészségétől, vagy esetleg a kulcsban levő elem töltöttségi szintjétől?
Ez engem is érdekelne. Nekünk is az Astra-n - igaz kp-i zárra rákötött riasztó - a régi GT márkájú szintén nyitotta/zárta kb. 20 m-ről, miután ez elromlott, szereltettem bele ugyanilyen márkájú új riasztót, de ennek a hatótávolsága kb. 3 m. Úgy gondolom, valószínüleg biztonsági okai vannak, hogy csak közelről működik, ha ez a hatótávolság állítható és nem fix.
A másik ami zavar még, hogy nem elég hangos a szirénája. A beszerelésnél erre rákérdeztem, azt mondta a szerelő, hogy ez szabályozva van, hogy mennyi a maximum hangerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!