Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vásároltam egy CPI Oliver...

RastOLI kérdése:

Vásároltam egy CPI Oliver City nevű robogót és melegen fulladozik szerintetek mi baja lehet?

Figyelt kérdés
Sziasztok szóval ez lenne a problémám,hogy ha 8-10 perc melegedés után ülök fel rá és ahogy húzom a a gázt fulladozik viszont nem döglik be.Elég lenne egy karburátor tisztítás?A gyertyát már kicseréltem azzal nincs semmi baj.Amikor megvettem hidegen probaltam ki és akkor nemvolt semmi baja.Elég tuningolt a gép sportkipufogó,sportfilter,egész variátor kicserélve,új görgők is vannak benne.A benzincső rendesen rajta van a karburátoron.Válaszokat előre is köszönöm :)
2014. márc. 27. 17:31
 1/2 anonim ***** válasza:
mi a fenének járatod 8-10 percig mielőtt mennél vele?
2014. márc. 27. 19:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Probaltam 1-2 perc melegitessel is mert 2 utemu kell h melegedjen kicsit a lenyeg h amikor mar rendesen bemelegszik fullad. (bocs h igy irtam de telorol vagyok)
2014. márc. 27. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!