Hogyan is járnék jobban?
Egy régi autó rendbehozatala gyári állapotúra az még akkor is több százezres tétel, ha te magadnak csinálod. Ha már autószerelőt kell bevonni az meg ...
Ha felújítottat veszel az sem lesz olcsóbb, de ott legalább nem kell szívni vele.
Ha van saját garázsod, műhelyed, némi szerszámod, kézügyességed, kitartásod és felesleges pénzed, akkor nyugodtan fogj bele. Azért mégis csak más saját kezüleg építeni egy autót :)
Ha van szerelő ismerősöd, akkor megéri vele csináltatni.
Persze, ha erre van szakosodva.
Mert fényezés rohadt drága (200e körül)
"menjen egy kicsit"- egy 1.6 golf 2 nem fog menni jobban, ha nem akarsz hozzányúlni komolyabban. Na jó pár LE-t lehet tudsz beletenni.
Nekem az a lényeg igazából hogy legyen egy nagyon jó állapotú megbízható szép IIes golfom !
500-700 ezer biztos lesz egyben amit rá költöttem a vételár volt 150 szóval van 500 ezrem szépen lassan megcsináltatnám csak nem tudom belekezdjek-e mert ha igen akkor már nincs meg állás ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!