Melyikkel járnék jobban? Golf3 1.4 5ajtós 97-es v békalámpás Corolla 1.4 4ajtós 98-as.
Figyelt kérdés
Családi autónak szeretném! A Toyota 100k-val drágább. Mindkettő szég állapotú.2014. jan. 9. 21:15
2/6 anonim válasza:
corolla kevésbé rohadós ez tény.
golf 3 sem egy problémás darab, de a japán imádók nem szeretik :)
3/6 anonim válasza:
Szerinem konkrétan itt nem japán imádás van, nem azt kérte javasoljunk kocsit, hanem csak a 2 közül melyik ajánlottabb. Amugy tényleg emiatt: Corolla jobban bírja, ennyi.
4/6 anonim válasza:
Én is a corollára voksolnék!
A corolla mellet még az is szól ,hogy kicsivel kényelmesebb golf3-tól.
Persze azt vedd meg amelyik jobb állapotú!
5/6 anonim válasza:
Szerintem is Corolla, nekem is volt. Kicsit szűk belül, de ezerszer jobb a Golfnál.
6/6 anonim válasza:
Nagyjából egy szint a két kocsi, így én azt mondom, hogy amelyikből jobb állapotút találsz, azt vedd meg. Egyébként egyik se egy problémás darab, ha jót veszel, nem lesz gondod velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!