Motorosok! Nektek mit jelent a motorozás?
Figyelt kérdés
hogy definiálnátok az érzést? milyen motorozni, én még sose ültem de kiszeretném próbálni:) Köszönöm!2014. márc. 26. 15:41
1/6 anonim válasza:
szabadság,szerelem,adrenalin,orgazmus
2/6 anonim válasza:
mivel a repülés még drágább hobbi így marad a motorozás,ja hogy mit jelent egyszer volt egy "komolyabb" kapcsolatom és megkért a leányzó hogy válasszak ő vagy a motor én a motort választottam
6/6 anonim válasza:
Mondjuk nehéz is lenne szavakba önteni teljesen. :)
Mikor haladsz már alapból tempósabban, és a következő gázfröccsre ismét meglódul alattad a gép a 184 lovas V4-el, valahogy azt nem lehet leírni. Szezonkezdet már itt van úgy is, hétvégén remélem jó idő lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!