125 ös motorral megfogtak a rendőrök.50 es papírok. Biztositás nélkül mire számithatok?
Figyelt kérdés
Szoval megállítottak. Elkérték a jogositványt, (125 re van) de még kiskoru vagyok, (17) mire lehet számítanom? A rendőr aztmondta h megtette a feljelentést, de semmi papírt nem adott. Aztmondta toljam haza a motort.2014. márc. 26. 07:59
11/15 A kérdező kommentje:
Természetesen tudom hogy ezt nem így kéne csinálni, de mivel pénzügyileg nem állunk valami jól, de szerettem volna egy jobb kategóriájú motort ezért inkább a 125/50 jöhetett szóba. Nem is problémáztam a rendőrrel, mondtam hogy én nem fogok magának hazudni. 125 ös a motor, végül úgyis kiderült volna. Ez most ilyen volt. De egyébként el nem hiszitek, nagyon sok rendőr szemethuny és elenged ezekkel a papírokkal, 3-4x már megállítottak és nem volt semmi probléma. Azt nemtudjátok a büntetést lelehet dolgozni esetleg? Úgy hallottam hogy csak a helyszíni birságot lehet. Igaz ez?
2014. márc. 26. 12:19
12/15 anonim válasza:
Ha tényleg feljelentett,akkor pénzbírság,kategória bevonás...de lehet,hogy csak rádijesztett.Ha nem íratott alá veled semmit,akkor lehet,hogy fel sem jelentett.Én is jártam így,nem motorral,de azt mondta feljelent.Mondtam neki tegye meg,majd alkudozok a szabálysértési előadóval.Néztük egymást pár percig,majd mondta,hogy menjek a dolgomra.Ennek kb.10 éve,csekk azóta sem jött.U.i:ne járj papírok és rendszám nélkül 125ccm-es motorral.
13/15 A kérdező kommentje:
Sajnos papírt iratott velem alá. Szoval biztosan jól megszopom. Mindegy, meg is érdemlem
2014. márc. 26. 22:09
14/15 Samsunga5 válasza:
Hogy lehettél ekkor sötét gyökér hogy elmondtad neki ember xDDDDDDD
15/15 A kérdező kommentje:
Így 5 év múlva gondoltam szólok, hogy nem kaptam semmien büntetést 🤣
2019. aug. 25. 02:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!