Szerintetek nem néz ki ízléstelenül, mikor valami öreg 50 lóerő körüli kisautóra (Pl B Corsa) ráraknak egy típusidegen, az autóhoz képest bazi nagy, a sárvédő ív alól nagyon durván, több centivel kilógó 17-18"-os aulfelnit?
Dögöljek meg, de szerintem egy ilyen nem csúnya:
www.corsasport.co.uk/carimages/5772/0016.jpg
Miért, csak a bzi BMW-re lehet ilyesmiket felrakni?
Jópár motorral szerelték a Corsákat is, volt pl GSI 16 szelepes belőle. Gyanítom, a KG/teljesítmény miatt állva hagy pár "menő" bziautót.
De alapból az ilyen "bojrészeres" dolgok nekem se jönnek be.
Amit linkelt valaki, az még oké, belefér, az ízléses, jól néz ki.
De amit konkrétan láttam a kilógó felnikkel, szerintem műszakin így nem engednék át. Egyébként sima alap autó volt 1.0-s motorral, ráadásul eléggé elhanyagolva: piszkos, rozsdafoltok a küszöbön, bemattult fényszóró, stb. Én inkább először ezeket tenném rendbe.
Kedves #5.
Bzi neked az ... :)
Attól, hogy neked egy Corsád van, vagy Suzukid, nem kell lenézni azt, aki meg bírja venni a BMW-t és fenn is tudja tartani.
Kérdező: Egyébként igazad van, baromi undorító... Szerintem egy kis ültetés, gyári lökössel, sötétített lámpákkal, és peremes felnikkel a legjobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!