Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire családi autó a Honda...

Tankóczi Péter kérdése:

Mennyire családi autó a Honda CRV? Három kisgyerekem van!

Figyelt kérdés
2014. márc. 25. 16:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon családi. Egyterű, jól pakolható és kényelmes. Bár ez az a kérdés amiben biztos nem lesz egyetértés :)

Én meg amúgy is Honda Fan vagyok tehát elfogult.

2014. márc. 25. 17:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire kicsik a gyerekek. Arra nem tenném a nyakam, hogy három gyerekülés be fog férni hátulra, de amúgy szerintem bőven elférni benne.
2014. márc. 25. 17:08
 3/6 anonim ***** válasza:

az sem mindegy melyik évjárat.

Ugye volt változás benne.

A 3 gyerekülés kevés autóban fér el egymás mellett

2014. márc. 25. 17:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Eléggé családi de a hátsó üléssoron bajosan fér el 3 gyerekülés.Van benne hely de inkább a csomagtartóban.
2014. márc. 25. 18:04
 5/6 aHermann ***** válasza:

Szia!

A puding próbája az evés. A kinézett típust nézzétek meg gyerekülésestől.

Abból a szempontból tekinthető családi autónak, hogy tágas az utastér, jó nagy a csomagtartó (589l).

Feltételezem, hogy 3 gyerekülést kéne betenni hátra. Ezt mindenképp élesben próbáljátok ki, mert fontos az autó ülőlapjának a kialakítása, és sok függ a gyerekülés kategóriájától és típusától is, hogy melyik, hogy fér el. Pl. 9-18-as ülés nagyobb, mint egy alap 15-36-os. Viszont ugyanazon kategórián belül is vannak nagyobb és kisebb ülések.

Amúgy nézz körül az olyan egyterűek között is, ahol 3 különálló ülés van hátul. (pl. a múltkor látott Grand Scenicben 3 gyerekülés volt)

2014. márc. 25. 22:01
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem a picassoba is simán a 3 ülés befér.
2014. márc. 25. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!