Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lengőkar csere után fura...

Lengőkar csere után fura hangok az autó bal kerekénél. Mi lehet az?

Figyelt kérdés

Az autó egy honda civic. Lengőkart Jobb első és bal első lengőkart cseréltettem rajta. Mikor kihoztam a szervízből még semmi baja nem volt. Másnap már (megpróbálom leírni a hangot) olyan mint a fém súrlódás. elöször azt hittem a fék. De menet közbe is csinálja. Ha fékezek ha nem fékezek. És az a fura, hogy egy idő után abba hagyja. De ha leállok akár 5-10perce is akkor megint elkezdi.

De olyan is volt pl ezen a héten pénteken, hogy egész nap nem csinálta.

2014. márc. 9. 18:45
 1/7 anonim ***** válasza:

vidd vissza mielőtt nagyobb gond lesz

esetleg a féktárcsa védőlemeze ér bele a fékrácsába

mindenképp nézesd meg

2014. márc. 9. 19:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor a szerviz hibája? Mert van rá garanciám.
2014. márc. 9. 19:05
 3/7 anonim ***** válasza:

ezt így nem tudom hisz nem tudni mi a hiba,de ha ez az ő hibájuk akkor igen

amennyiben normálisak akkor nem tesznek hintába hanem megmondják az igazat ami lehet,hogy az ő hibájuk ,de lehet hogy nem

így látatlanba a fékt.tak. lemezre szavazok

azt egy csavarhúzóval a felnin keresztül megnyomják és kész

2014. márc. 9. 19:17
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi! holnap felhívom őket és visszaviszem!
2014. márc. 9. 19:23
 5/7 anonim ***** válasza:

tedd azt

biztos normálisan állnak a problémádhoz

2014. márc. 9. 19:30
 6/7 A kérdező kommentje:
ép itt ulok a szervizbe. azt mondjak a fekbetet van elkopva. de nemertem,hogy menet kozbe csinalja. ha fekezek ha nem fekezek.
2014. márc. 10. 10:27
 7/7 laca50 válasza:
Így igaz. A fékbetét annyira el van kopva és a féktárcsának valószínűleg válla van ami a fékbetét vasába beleér. Ezért hallod menet közben fékezés nélkül is. Aztán amikor ez a perem egy kicsit lekopik, mondjuk fékezésnél, már nem ér hozzá addig amíg a betét megint nem kopik meg egy kicsit.
2014. máj. 2. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!