Mennyire rövidítheti meg a gumiabroncsok élettartamát az évszakonkénti csere?
Én a keréktárcsára szavazok. Szerintem olcsóbb is. Nameg otthon le tudod cserélni, nem kell várni, nem kell elmenni a gumishoz minden cserénél.
És a legfőbb az hogy a guminak is jobb ha egyszer van bántva mint évente le, föl rakosgatása a kerékre.
Ha veszel egy átlagautóra keréktárcsákat szerintem 2-3 év alatt visszajön az ára amit megspórolsz a csere hiánya miatt
Köszi az infókat!
sajnos a Hyundai i30-hoz alsó hangon (nagyon akciósan is) 60 ezer körül van a négy egyszerű lemezfelni, ezért gondolkoztam el, érdemes-e beruházni?
/Nameg otthon le tudod cserélni, nem kell várni, nem kell elmenni a gumishoz minden cserénél. /
azért centríroztatni nem árt főleg ilyen jó magyar utaknál
külön felni, igaz egyszer kell beruházni rá, de akkor már megtérül később.
Nekünk meg a kocsi 2008-ban legördült a futószalagról, gyári nyári szett, gyári felnin, idén cserélve lesznek a nyárik, mi itthon pakolgatjuk a felniket, de 6 évesen ha elengedem autópályán a kormányt 100-nál, nem kell utánanyúlnom, nem húz semerre, pedig elég jó magyar utakon járunk, meg megjártuk a híres romániát is pár ezer km-be, de ha rátennénk a gépre nem kérne súlyt vagy csak nagyon minimálisat.
Hát akkor mi voltunk rossz helyen. Egyébként erélybe nagyon jók az utak, ez szinte mindről elmondható, de nem csak abból áll, volt olyan út, hogy lekanyarodtunk az autópálya minőségűről, 200 méter "jó" út, aztán kilométereken keresztül volt minden, beton, macskakő, aszfalt, föld, kavics, pedig akár hogy is néztem elég hivatalos úton mentünk.
De szó mi szó, tény hogy nem rosszak az utak, de azért még van hova javítani, velünk karöltve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!