SIMSON nem ad szikrát a gyertya, hol ad- hol nem. Mi lehet a baja?
Simson motorommal meg álltam, aztán 1 óra mulva indítanám be, nem indul be, megnéztem a gyetyát, nem ad szikrát... a kondit kicseréltem és hol ad, hol nem ad...
(az a helyzet hogy van nekem egy "rejtett" kapcsoló a motorba ami felfele Fullaszt.. középen indul, lefele kapcsolva pedig a lámpával megy a motor, és véletlenül úgy mentem kb 1-2 km-t h, felfele volt a kapcsoló, fullaszt de ha húzod neki akkor megy [de fullad egy kicsit]
szóval mi lehet a baja?
válaszokat köszönöm...
Milyen "rejtett" kapcsolóra gondolsz? Ha egy áramkört lekapcsolsz, akkor azzal nem mész pár km-t sem mielőtt megállna...
Érintkezéseket ellenőrizd, az ilyen egyszer jó egyszer nem általában kontakt hiba szokott lenni, főleg ha bele van eszkábálva valami más kapcsoló is.
rejtett kapcsoló....Minek bele ilyen funkció? Én átkötném gyárira az egészet.
Ha cserélted a kondit és azzal jobb a helyzet akkor vegyél bele új kondit vagy tedd vissza a régi eredeti gyáriját mert ezek az utángyártottak sem a legjobbak.
A másik pedig,nézd meg hogy melegszik e a trafód,ha igen akkor cserés.
Minek van benne olyan kapcsolási funkció hogy fullaszt? Nem jó a gyújtáskapcsolód hogy ilyen gáz dolgot kell variálnod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!