Mennyi időbe telik egy autó átiratás?
Ha mázlid van, akkor egy délelőtt alatt megvan.
Kell idő biztosítást kötni (ha ügyes vagy, neten kötöd). Aztáne redetvizsgára elvinni a kocsit, majd az okmányirodában átiratni a nevedre.
Ha peched van, 3-4-5 nap mire mindenhova eljutsz, ha mázlid, akkor néhány óra.
A biztosítás megkötése max. 10 perc élőben (sorbanállás nélkül, azzal értelemszerűen több), eredetvizsga 30 perc ha már időpontra mész, okmányiroda a várakozás nélkül és ha helyben lehet kártyával fizetni, akkor olyan 20 perc.
A hozzám legközelebb eső kisvárosban a motoromat két óra alatt sikerült átíratnom sorbanállással és ide-oda közlekedéssel. Csak eredetvizsgára volt időpontom, a többi helyre nem kellett.
A trükk, hogy mindenhova úgy mész, hogy minden szükséges papír és az igazolványaid elő vannak készítve.
Nálunk alapból 1-2 hétre ad idöpontot az okmányiroda.
Én este megkötöttem neten a biztosítást, másnap reggel eredetiségvizsga, ott kifozettem minden átírási költséget +5000 ft ügyintézési díj, délután pedig mentem az új forgalmiért.
Megkeresel egy helyi csókát aki foglalkozik eredetiségvizsgálattal és autó ügyintézéssel és egy délután megoldja neked 5000-ért.
Pár helyen trükköztek a csekkel, szal azért erre figyelni kell, nehogy behúzzanak, de ez nem túl gyakori.
Mi van, ezen az oldalon már az is baj, ha valaki gördülékenyen el tud valamit intézni - ahelyett, hogy valaki mással csináltatná meg vagy órákig szopna?
Ennyi itt az önállótlan, írástudatlan ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!