Adott egy sikra nevezetű láncfűrész gázra miért hörög?
Figyelt kérdés
motoros bicikli lesz belőle,de elősször jól kéne mennie!
de csak akkor indul,ha tocsog a benzinben,aztán ha elindult,egy darabig szépen kiforog aztán gázra csak hörög
de ha ráhuzom a szivatót,és gázt adok közepes a fordszám,de köpi a benzint ://
a forgatyus házon van egy kis pöts amire csövet lehet dugni,namost azt ledugóztam de nemtudom mi az
szerintem szimeringes,karbihoz nem nyúltam,mert tudom szar behangolni :((
2014. márc. 18. 12:50
1/4 A kérdező kommentje:
ja,és jó kompót van benne
2014. márc. 18. 12:54
2/4 anonim válasza:
Bizti hogy szimering! Mert elősűrítésnél elmegy az üzi (benzin levegő keverék)fele, és ezt szivatóval "kompenzálod" "
egy darabig)!
3/4 A kérdező kommentje:
már ki is cseréltem köszi :)
2014. márc. 20. 16:48
4/4 anonim válasza:
Ledugóztad a vákumcsövet ami vezérli a porlasztót... ez most komoly??Nyilván ejtő tartályos rendszerben gondolkodsz de ahhoz úszós karbi kell nem membrános.Volt már olyan aki megoldotta Babettánál,hogy egy benzincsappal annyit adott a gépnek amit az teljes gázon pont kívánt de ha lassan ment úszott az egész a benzinben.Tehát kell egy úszós karbi vagy a benzin ellátást vákumosra megcsinálni,különben ez halott ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!