Lehet e magánszemélyként tűzoltó autót vásarolni?
Figyelt kérdés
Szeretnek venni egyet, es átalakitanám lakókocsivá.
Es hol tudom engedelyeztetni?
2014. márc. 18. 08:27
1/4 anonim válasza:
Ha van eladó vehetsz, azt nem kell engedélyeztetni. Persze fényhíd és hasonlók nélkül.
Lakókocsivá alakítása elég nagy meló, de simán megteheted azt is. Ha kész, le kell vizsgáztatni.
2/4 anonim válasza:
A tűzoltók felépítményéből hogy fogsz lakó felépítményt eszkábálni? Az még oké, hogy középről kiszeded a víz és habképző anyag tartályokat, de mit csinálsz a rekeszes tárolókkal? Egy sima dobozos teherautóval könnyebb dolgod lenne :D
3/4 anonim válasza:
Lehet a színe miatt? Ral skálán ki tudna választani "tűzoltószínt".
4/4 A kérdező kommentje:
igen. Tudom hogy nagy melo, de lattam a tengerparton ilyet, es nagyon megtetszett, mert milyen jo dolog saját tuzoltoautoval kozlekedni, nem?
Es vizsgaztatni hol lehet? Van kulon hivatal erre?
2014. márc. 18. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!