Milyen autót ajánlanátok egy egyetemista srácnak?
"uzukit ne vegyél, sok itt a swift fanatikus, de ahogy fentebb írta az egyik hozzászóló tényleg egy koporsó, ahogy a matiz, smart és társai, tudom lepontoznak majd de nem érdekel, most hogy ezt leírtam engem is leszólnak ahogy a másik hozzászólót is. Vegyél inkább opel astra f-et, vagy golfot, 2es, 3as golf, vagy esetleg ladát, bár az kicsit többet eszik, de ha be van rakatva a gáz nem gond. Sok a lehetőség, nem kell egyből bedőlni a swiftnek, csak mert a sok birkának az van. :)
"
nem fanatikusság hanem ésszerű gondolkodás!
Amúgy gratula te aztán tudsz ajánlani jó lett volna mielőtt írsz valamit gondolkoznál is.Ugyanis amiket írtál azokból 2 kapásból rosszabb biztonság szempontjából még a régi swiftnél is lásd golf 2 ,lada,a komfortról meg nem is beszélve, még a suzuki mellet is elbújhatnak ilyen szempontból is az általad felsorolt 30 éves bontó szökevények.Mellesleg meg az LPG beszereltetése minimum 200-250.000 ft és még meg sem térülne soha, ilyen öreg roncsok esetében ez az összeg amit feleslegesen ölne bele a kérdező.Azt meg el lehet felejteni, hogy a vastag lemezes kasztni meg véd egy baleset során ,ugyanis hiába a vastag lemez de gyűrődési zónájuk szinte nincs is az általad említed régi autóknak .Vagyis nem nagyon nyelik el az ütközés erejét a vastag lemez meg szépen begyűrődik az utastérbe a motorkával együtt egészen a csomagtartóig szóval ne ugasd le a suzukikat főleg ne egy golf II-sel vagy ladával!A felsoroltjaid közül az f astra és a 3 golf jobb valamivel biztonság szempontjából a régi swifttől ,de még ezek sem sokkal.Annyi hogy az F astra már aránylag kényelmesnek nevezhető,de nem is egy kategóriába esik a swiftel.Ha annyira hasonlítgatni akarsz hasonlítsd az ugyan olyan korú polohoz,meg Corsákhoz stb kisautókhoz na látod?
Egyébként meg nem azért kell venni autót hogy mindenáron összetörje azt az ember!És a suzukikat sem kell kötelezően összetörni és meghalni bennük.Mint ahogy ezt egyesek állítják itten!
Barátom, én nem akarok veled veszekedni, biztos igazad van. De nyugi, fel ne robbanjál. Nem tudom ki ugatja itt le a másikat. Én és még egy korábbi hozzászóló elmondta a véleményét, normálisan válaszoltunk, én egy kicsit dinamikusabban szóltam, mert láttam nagyon durván leordítottad szegény gyereket. Nézd én nem hibáztatlak, elhiszem hogy nem telik neked modernebb kocsira, tudom hogy mindenki olyat akar ami kis fogyasztású és masszírozza a s.seggèt. semmi gond. De nekem akkor se kell ez a kocsi, mert félek benne.
Lada.......hm.. mi a gond vele? Begyűrődik a karosszéria és a motor? Talán a suzukinál nem? Na meg az lpg, ki mondta hogy szereltesse be külön? Mert én tuti nem. Vegyen olyat amibe be van építve. Rengeteg a lehetőség, nem csak lada vagy suzuki van. Sok sok kocsi. Ne haragudj hogy meg mertünk szólalni. Ja és bocs hogy nem idéztelek téged ahogy te engem, de valahogy nem volt kedvem hozzá, mellesleg lemaradt az S betű.
Hogy olvasod végig a komneteket írtam hogy nincs szuzukim ,de ettől függetlenül nem tartom rossz autónak.
És mire megy vele ha bele van építve a ladába a gáz kezdjük ott országúti fogyasztása 9 liter a ladának és mindegyiknek onnan tudom mert volt 1500 ladám.Gázból meg még plusz 2-3 literrel többet bevág mondhatom kuvára megéri ladát venni még LPG-et is.Na meg a megbízhatósággal is gondok vannak ugyanis akik nem szeretnek szerelgetni nem ajánlott ,hogy ladát vegyenek,a piszkosul rossz úttartása még a suzukijét is felülmúlja!A keleti kényelemről meg inkább szót sem ejtek a suzuki jóval kényelmesebb sőt még biztonságosabb is !Attól hogy rühelled a suzukikat mást még nem kéne lebeszélned róla olyan alaptalan sületlenségekkel amiket összehordasz.
Ja én meg sajnálom hogy neked egy xar ladára telik és irigyled a 6 literes fogyasztást és a kevés szerviz igényt a suzukisoktól :D
"Bármelyik 90-es évekbeli csajkocsi jó lesz neked. Swift-et ne, mert azt nagyon lenézik és letúrnak az útról, meg az egy koporsó, de a többi elmegy úgy ahogy."
Ezt én írtam, kedves kötekedő gyökerek!
SOSEM ÍRTAM, HOGY LETÚRNÉK SUZUKISOKAT SOSEM TÚRTAM LE SENKIT MERT AZ ARCOSKODÁSBÓL LESZ A BAJ!!!!!!!
Úgyhogy nem tudom, honnan vettétek ezt és nem értem, miért lettem lepontozva. Van ismerősöm, akinek Suzukija van, onnan tudom, hogy ö mondta.
A többit pedig tapasztalatra alapoztam, láttam már Suzukit ami kis sebességnél rommátört.
Tehát mi a problémátok????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!