Belül rozsdás Simson tankot hogyan tudok hatékonyan kitisztítani?
Figyelt kérdés
Hozzájutottam egy S51-N Simsonhoz, ami már régóta nem volt használva. A tankja belül rozsdás, és az előző tulaj meg is mondta, hogy a tankból leváló rozsda hajlamos eltömíteni a karburátort.
Szóval: hogyan tudom a tankot kitisztítani szépen, hatékonyan? Milyen további tanácsokat tudtok még adni a vashoz?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 16. 19:52
1/5 anonim válasza:
Rozsdamaróval alaposan mosd ki aztán többször is öblíts át és hagyd kiszáradni és mikor ezt megcsináltad akkor még benzinnel is öblítsd át egyszer aztán mehet vissza és száguldozhatsz
2/5 anonim válasza:
először kavics+vízzel kinagyjázod majd fozzóvizzel+citromsavval feltöltöd. kicsit leszigeteled egy napig benne hagyod majd kiönt, kiszárít esetleg benzinnel is kiöblíted
3/5 anonim válasza:
nyomd fullra etanollal hagyd állni egy hétig
4/5 anonim válasza:
Víz + sóder, rázd jó sokáig. Öblítsd ki, akár rázhatod még egyszer is. X motoron ( http://www.youtube.com/user/m0gy0r0 ) ezután felöntötték coca-cola-val és hagyták állni. Azt mondták ,hogy jó. Próba-cseresznye ! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.... szerintem ezeknek egy fura kombinációját fogom alkalmazni, mivel egybefüggően nincs sok időm szerelgetni, de azért normális végeredményt szeretnék kapni (nem túl drága pénzért...) :)
Köszi még egyszer!
2014. márc. 17. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!