Egy ilyen kocsibeállót szétszedve hogyan lehet eljuttatni 200km. re szétszedve? Futárszolgálat gondolom szóba se jöhet. Nem tudom utánfutórl mennyire lógghat le.
2014. márc. 15. 09:01
1/6 anonim válasza:
Ha magad építesz egyet, akkor olcsóbban megvannak az alapanyagok a környékbeli tüzépről és nem kell sokat szállítani sem. Ez egy kőbalta egyszerűségű kocsibeálló, bárki megépítheti otthon.
2/6 anonim válasza:
Megkérsz egy asztalost, lehet olcsóbban, jobb minőségben megcsinálja neked. Hol laksz?
3/6 A kérdező kommentje:
Rábamolnári.
2014. márc. 15. 14:21
4/6 anonim válasza:
Tesco azért van elég sok helyen az országban, még a kisebb városokban is szokott már lenni. Nem hiszem hogy 200km-re van tőled a legközelebbi.
Egyébként bemész a Tescoba, megrendeled és néhány hét múlva a lakcímedre fogják kiszállítani plusz költség nélkül.
Tehát minek fizetnél érte, ha ingyen is kiszállítják?
Egyébként futár szerintem biztosan nem viszi el. Már csak azért sem, mert én pár éve egy bejárati ajtót szerettem volna elszállíttatni. Felhívtam egy futárcéget hogy érdeklődjek ez ügyben. Egy ismertebb országos hálózathoz tartozót. És szó szerint kiröhögtek, hogy hogy képzeltem én azt hogy a futár majd egy ajtó nehézségű tárgyat emelgeti fog.
5/6 A kérdező kommentje:
Ne okoskodj! Nem a tescoba veszem....
2014. márc. 15. 20:37
6/6 anonim válasza:
Te linkelted ezt...
Bocsánat hogy segíteni próbáltam, többet nem fog előfordulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!