Futárszolgálat vagy posta szállít robogót?
Eladnám a robogómat egy aukciós oldalon, s a kérdésem az lenne hogy hogyan oldaható meg a szállítása futárral vagy esetleg postával?
köszönöm
Dolgoztam postán,kerékpárt többször is kézbesítettem,valamint nehéz autóalkatrészeket,felniket,gumikat,egyszer láttam hogy embernagyságú traktorgumit szállított házhoz a posta.
Úgyhogy egyszer menj be a postán a csomagfelvételhez és kérdezd meg hogy lehet-e és hogy mennyiért.
Posta biztos nem mert :
- csomagok csak 30 kilóig
- 30 ezer forint értékhatárig
Ezt jó alaposan meghaladja a robogó tulajdonsága.
GLS futárnál szintén 40 kiló a határ és ha ők nem visznek el valamit akkor senki.
Tehát marad az autómentő.
Ők 120 ft/km alapon számolják a szállítást, tehát 100 kilométerrel számolva 12000 ft+ ÁFA. Ér ennyit ez a robogó? Szerintem még utánfutóval is olcsóbb.
Az utolsó válaszolónak:A legdrágább utánvétes csomagkézbesítésem 150e Ft-os volt,a legnehezebb (buszalkatrész)küldeményt ketten tettük be a furgonba,és targoncával szedték ki-tehát nem 30 kilós volt.
Külön árszabásért bármit elvisznek,pl.hátfalas kamionnal traktorkereket házhozszállítással.
Köszönöm minden kinek a hozzászólást.
Kedves utolsó válaszoló te a postán vagy valamelyik futárnál kézbesítettél ekkora küldeményt?
köszönöm
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!