Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettem egy 1.9 Tdi Passatot....

Vettem egy 1.9 Tdi Passatot. Bizonyítottan (számlával) cserélték benne a vezérlést 9000km-el (fél éve) ezelőtt. Az Autó folyamatosan ISDN (remélem jól írom, mert így emlékszem) service-t ír. Hogy van ez? Többi lent.

Figyelt kérdés
Az eladó állítása szerint nem ütötték ki belőle a service kódot,mert nem volt hozzá eszköz(számítógép,rákötés stb)Ez a figyelmeztetés valóban a nagyszervízre figyelmeztet vagy más hibát jelez?(azt ne írja senki hogy tegyük rá egy gépre és majd az megmondja,mert most nem tudok eljutni olyan helyre és fontos lenne hogy választ kapjak)
2014. márc. 14. 23:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az Audi service INSP-t írt ki. Gyakran előfordul hogy nem ütik ki az autóban, ahogy az eladó is állította. Ha megvan a számla, és a fél év/9000km is reálisnak tűnik (egyértelműen annak) akkor nem aggódnék a helyedben.
2014. márc. 14. 23:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja igen Nekem is INSP-t ír ki köszönöm a választ!
2014. márc. 14. 23:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Az olajcserét magyarázza szegény :)

Nem ír km-ert alatta. Asszem 3000km-től indul vissza és csipog.

2014. márc. 15. 00:03
 4/6 anonim ***** válasza:

INSP, mint inspection, azaz ellenőrzés.

Ez teljesen szokásos ha eléri a szervizintervallumot - mondjuk illő lenne kiütni, de apám is így járkált két éven keresztül a Polo-jával (természetesen közben volt szerviz, csak benne maradt a figyelmeztetés).

2014. márc. 15. 00:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez csak az olajcserét jelzi. Manuálisan is ki lehet ütni. Valamelyik fórumon biztosan megtalálod hamar.

Ezt a jelet a legtöbb autóban ugyanúgy kell kiütni, ha a km számlálón jelzi ezt a jelet:

mielőtt ráadnád a gyújtást nyomd be a km nullázó gombját és tartsd folyamatosan lenyomva. Ezután add rá a gyújtást, de még mindig tartsd lenyomva a gombot. Várj néhány másodpercet, majd vedd le a gyújtást és csak ezután engedd fel a gombot!

2014. márc. 15. 00:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha b5-öse van akkor asszem balra kell tekerni a fordulatszámnál a gombot. Persze előtte ugy ahogy írtad hogy a km gomb be és ugy rá a gyujtás

De tutibb egy leírást keresni.

Nekem is meg van valahol....

2014. márc. 15. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!