Milyen fogyasztást tapasztaltatok egy faceliftes (pl: 2009-2010-es) Ford Focus 1.6-os 66kw 90lovas 5 ajtós autónál?
"A 3ik évben meguntam és vettem egy 2006-os Opel Merivát ami 1.7TDI..."
Nem 1.7CDTI? Az Astrám 2005-ös és már CDTI motoros. Van benne "quick heat" rendszer, így -20 fokban is ha indítom, egy percen belül meleget fúj a fűtés. Talán Fordban is van ilyen, akkor érdemes ilyet venni, már ha az ember nem ultrarövid távokra használja. Mert akkor az akkut hamar kifekteti.
Amúgy van olyan személyautó, ami nem 2 évre kapja a műszakit? Csak mert van egy 36 éves Lada játszós autóm is. És mindig, legutóbb is 2 évre kapott műszakit.
Amúgy nem akarok semmit a 84-es autódtól. Te jöttél azzal, hogy az is ugyan ennyit fogyasztott. Nem ez a nagy szám. Hanem inkább az ahogy a mai autók ugyan annyiból sokkal több teljesítményt ad, nyomatékot meg pláne, a többszörösét és kevesebb káros anyagot eregetnek ki.
Én is henceghetnék itt azzal, hogy bezzeg az 1978-as 1.2-es Ladám milyen szuper autó, mert nem fogyaszt többet mint egy mai 3.0 literes BMW csúcsmodell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!