Egy kezdő motorosnak milyen robogót érdemes venni 100eft keretében?
Nekem az első egy Kymco Cobra volt, indítómotoros, jó akksival, végsebesség 78 km/h.
Keveset zabál, különolajzós, szóval még azzal sem kell törődnöd.
Na meg persze ha megbecsülök életed végéig elkísér :)
Jó tudom hogy amit leírtam majdnem minen robogóra igaz, de ezek 60-70ezer forint magasságban mozognak, és tényleg bejött.
Én két éve vettem 90 ezerért Aprilia Scarabeo 2t-t. Azóta sincs semmi baja, pedig napi szinten használva van a szezonban, munkába járásra használom. 65 körüli utazóval simán lehet vele haladni, a nagy kerekeknek hála pedig olyan komfortot nyújt a többi kiskerekű robogóhoz képest, hogy azt elmondani nem lehet.
Na jó, nem egy szépség, meg nem is lesz soha sportos robogó, de ennek is megvan az előnye. A tuningbetyárok kerülik, így jó, gyári állapotú példányokat lehet belőle találni. Plusz olcsó is.
Alattam kb 3,2l-ert eszik, de hozzá kell tenni, hogy 100 kiló fölött vagyok, így ez nagyban befolyásolja a fogyasztást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!