Renault LagunaII 1.9dci, rossz turbó (? ) többi lent
Figyelt kérdés
Van egy II-es 2001-es Lagunám.Az a helyzet hogy sokszor úgy érzem mint ha nem húzna a kocsi és a turbó nem működik.(?)Próbálom másodikban elérni azt a fordulatot ahol hallom a turbó "ciripelését" de semmi hang.(?) A kocsi alig húz,régebben mint a golyó úgy ment,volt hogy 4.ben 40-el nyomtam egy padlógázt és a gyorsulása az förtelmes volt,majdnem úgyvolt hogy még lábbal rásegítek.Mi lehet a probléma?2014. márc. 12. 15:07
1/4 anonim válasza:
Azért 4.ben nem pont 40-ről kellene padlóval gyorsítani , még dízellel sem.
Első körben nézd meg a turbó csövezését. Nincs e valahol dugulás ( pl légszűrő ), nincs lecsúszva valamelyik ( bár akkor hallanád a hangját ).
Ha mindegyik oké és nem tud sehol elszökni a levegő akkor lehet a turbóra gyanakodni. Nem tudom milyen anyagból van a Laguna2 csövezése, ha az a szép hosszú fekete cső gumi és gáz adás közben össze tudod nyomni, akkor nem tölt eleget a turbód ( bár ekkor valami visszajelzőnek világítania kellene az elégtelen töltőnyomás miatt).
2/4 A kérdező kommentje:
Új turbó van a kocsiban egyébként,és csupán azért próbáltam meg ezt hogy 4.ben padlógázzal elindulok mert máskor akkor tényleg ment és húzott mint a szar
2014. márc. 12. 15:19
3/4 anonim válasza:
Egy diagnosztikai programot lefuttatnék rajta első körben, aztán majd alakul. A csövek rajta vannak normálisan? nem lyukas valamelyik cső vagy az intercooler?
4/4 A kérdező kommentje:
EZt mindenképpen elfogom intézni,de igen minden cső normálisan rajta van
2014. márc. 14. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!