Egy 1.3 mas suzuki swift elbír húzni egy tonnát?
Amennyiben kereke van annak az egy tonnának akkor igen.
Vontatásnál azért vigyázni kell, ha jól tudom a vontató jármű tömegének meg kell haladnia a vontatott jármű tömegét( nem írtad melyik swift) Ha vontatókötéllel húzod.
Anno az ezers swiftemmel 14 mázsa dinnyét vontattattam utánfutón.Plusz bent az autóba volt még 2 mázsa sárga dinnye és 3 mázsa kukorica na meg én a 80 kg-mal.Igaz nagyon óvatosan és lassan kellet menni de kibírta nem is egyszer.Szerintem 1 tonna nem gond egy 1.3 swiftnek sem.
Igaz nem szabályos ennyit vontatni velük ,de ez van.Ha pénzt akar az ember vállalni kell a kockázatot.
Nemrég egy 1 tonnás B Comboval húztam el egy üres IFA-t :D
Megküzdött vele, igaz volt kuplungszag xD
Én pár éve az 1996-os gyártmányú, 3 hengeres 993 köbcentis Swift-emmel vontattam egy barátom "ennyi pénzért már autót vesz" 320D BMW-jét. Érdekes látvány volt, amint a mindig üzembiztos Suzuki vontatja az állandó hibákkal küszködő "de ez már autó"-t :)
Sajnos a kis Suzukit lecseréltem egy európai márkára, be is fürödtem vele. Most épp egy új Suzuki vásárlásán gondolkozom.
Utolsó!
Eddig azt hittem, hogy ilyen csak a gondolataimban lètezik :D
Am. èn jót nevetek mikor látom, hogy a ,,nevesebb" márkájú autókkal hogyan küzködnek, nem indul, stb., de olyat is láttam, hogy vontatták el èn meg csak beugrok a Suzukimba ès megyek. A vontatás szitunál elèg nehèz volt 1x-re kiállnom is meg türtöztetni magam, hogy ne hogy elkezdjek röhögni xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!