Hogy lett a BMW menő?
Azért egy Ferrari vagy Lamborghini menőbb.
Amúgy a fiatalok körében menő mert már 500-ért kapni rohadó szarokat amivel menőzni lehet.
ha a BMW a legmenőbb akkor ezt hová sorolnád?
Mert prémiumautó, ezért drága, szóval menő. -Nem a 400 rugós szakadt rozsdaboglyákra gondolok, amit 3 autóból raktak össze-
Amúgy jó autó, nekem egy E60-as van. Nem azért mert menő, hanem mert szeretem a márkát, és kényelmes, jó autó (ha karban van tartva).
Az én álláspontom szerint:
A Merci zömében még mindig elegáns, de rohadt drága és unalmas autókat dob piacra, de annak is megvan a maga rétege.
Az Audi egy átmenet a kettő között, elegáns, de sportos autók, a családostól a "teljesítményőrültig" mindenki talál magának autót a márka kínálatából.
A BMW a sportos, fiatalos vonalat képviseli, a vásárlóköre szerintem olyan 45-50 évig bezárólag alakul, míg a Mercit inkább ezen életkor felett választják a kedves ügyfelek.
Azért lett menő, mert Magyarországra beviszik innen Ausztriából, vagy akár Németországból az olcsó 316i E36-okat és ezt a fiatalok megveszik, hogy felvágjanak a többiek előtt.
Ez nem is lenne baj, mivel huszon évesen mindenki kicsit több akar lenni a másiknál, csak nem tudják fentartani az autót ezért teljesen lelakják.
Tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!