Milyen autót tudtok ajánlani? (Feltételek lent)
Figyelt kérdés
Egy nem túl öreg 200-300 ezer.forintos kocsit keresek. Kezdõ driftautónak, azaz hàtsókerekes legyen. Meg akarok tanulni egy kicsit drifteni rendesen. De nem akarok dràga kocsit összetörni. Valami nem túl öreg kocsit keresek ami azért esztétikailag se ronda. NEM AKAROK LADÁT AZT NE IS MONDJÀTOK!!!2014. márc. 9. 16:08
1/8 anonim válasza:
Ennyiért sajnos márpedig elég régi autót fogsz kapni és nem s biztos, hogy elég erőset.
A Lada kiesik, marad a Toyota AE86 (Hachiroku).
2/8 anonim válasza:
Jó kis régi 3as bömös. mondjuk 2kilóért nem túl öreg kocsi érdekes elvárás...
3/8 anonim válasza:
80 rugóért vettünk tegnap egy 280E W123 Mercit. Hátul hajt, 185 LE. Jó lesz? :D
5/8 BMW E30 325i Turbo válasza:
#1-es ügyes vagy. Nagyon gyakori ott Magyarországon a Hachiroku, biztos vagyok benne, pláne 2-300 ezerért.
Ennyi pénzért egyébként én is egy régi E36-ost ajánlok.
Itt nálunk Ausztriában pár száz Euroért már lehet kapni 320-asokat :)
Kinézetre nagyon sz.a.r az összes de a motorja jó az átlagnak.
7/8 anonim válasza:
#5 Köszönöm a gratulációt. A Hachiroku valóban kiváló választás, főleg, ha egy kőbunkó bmwvel állítjuk szembe. Nem írta, hogy Magyarországon kívánja megvásárolni. Egy leharcoltabbat külföldön meg tud venni 2-300e forintos befektetéssel is akár.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a vàlaszokat
a 86-ost elfogadnàm 2-300 ért xD magyarorszàgon 1db eladót nem talàltam xD
2014. márc. 13. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!