Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehetséges egyszerre az "A"...

Lehetséges egyszerre az "A" és "B" kategóriás jogsi?

Figyelt kérdés

A nyáron 16,5 éves leszek elmehetek kreszre. Lehetséges az "A" kategóriás jogsit is mindjárt letenni a "B"-vel?

16/L

2009. dec. 13. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
nem.
2009. dec. 13. 22:42
 2/6 anonim ***** válasza:
A-nak 21 a korhatára.
2009. dec. 13. 22:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Technikailag megoldható a dolog: bejársz elméleti oktatásra (ott úgyis a B-t oktatják, A szempontjából mindegy), a gyakorlati oktatásokat és a vizsgákat pedig úgy szervezed, hogy ne ütközzenek.

De ahogy előttem is írták: az A-val még várnod kell 4 évet.

2009. dec. 13. 23:08
 4/6 anonim ***** válasza:
A1-et tehetsz. ha jól emlékszem.
2009. dec. 13. 23:56
 5/6 anonim ***** válasza:

na, megnéztem pontosan, tehát:

A1 16 éves kortól:

Legfeljebb 125 ccm-es, legfeljebb 11kW teljesítményű motorkerékpár.

A korlátozott majd 18 évestől lehet, legfeljebb 25 kW teljesítményű.

A korlátozás nélküli 18 éves kortól, 2 éves A1 kategóriás gyakorlat után, tehát ha most megcsinálod az A1-et, akkor majd 18 éves korodtól leteheted ezt.

2009. dec. 14. 00:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Jövőre mindenképp leteszem a B-s jogsit. Aztán majd pár év múlva az A-t... A1-et nem akarok, felnem ülnék pl. egy robogóra, azt nagyon gáznak tartom, vagyis nem az én világom. Köszi a válaszokat.
2009. dec. 14. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!