Nekem kiégett az autom teljesen, el kell szállítattnom egy automentővel egy hivatalos bontóba, ahol kapok egy papirt, amivel az önkormányzathoz mehetek. De most nekem fognak fizetni a roncsért?! Vagy nekem kell fizetni?! Kb mennyiről lenne szó?
fizetni biztos nem fognak,hisz egyből küldik a méh telepre ,
ha normális a bontós akkor neked se kell
Igazából egy garázsban égett le teljesen! Tehát a hely miatt is meg kell szabadulni tőle! Meg persze nem akarok utána fizetni semmit se!
tehát akkor meg van az esély h még nekem kell fizetni h kivonassam a forgalomból? Mertt az már tényleg nevetséges lenne :)
Ha nevetséges, ha nem a veszélyes anyagok megsemmisítéséért - olaj, akkumulátor, gumik, stb. - különféle díjakat számolnak fel. Abban az esetben, ha a bontós úgy látja, hogy van még mit értékesíteni a roncsból, akkor esetleg átvállalhatja, de egy kiégett roncs esetében erre kicsi az esély.
Így ha nem akarsz egy életen át fizetni, akkor kénytelen vagy kifizetni. Sajnos egy ilyen világot élünk most.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!