VWpolo vagy Peugeot 206?
Figyelt kérdés
Szerintem a peugeot szebb, de érdekelnének a tapasztalatok minőségileg és fenntartásilag is!2009. dec. 13. 16:38
1/9 anonim válasza:
Attol függ,hogy uj kasznis vagy az egyel régebbi.Ha régebbi ,akkor polo ha uj akkor 207
2/9 anonim válasza:
Mindenképp a Polo - Alkatrész is olcsóbb, könnyebben javítható.
3/9 anonim válasza:
Benzines,diesel évjárat? Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai,a polo se a régi! A futómű kalap szar,zabálja a trafókat stb.
4/9 anonim válasza:
Polo.
(Ha zabálja a trafókat, akkor nekem is be kéne szereznem egyet, mert egyre több van belőlük.)
5/9 A kérdező kommentje:
mondjuk 2003-2004es évjáratúak közül. azt hittem a peugeotra olcsóbb az alkatrész
2009. dec. 13. 19:58
6/9 anonim válasza:
Nehéz dolog,van ami olcsobb az egyik tipushoz,van ami drágább.Azt vedd ami tetszik.Jótanács egy alapos átvizsgálst megér,sokat sporolhatsz.
7/9 anonim válasza:
peugeot 206 stabil családi autonak monthato és alakosabb is francia kényelmes az alkatrészben meg alkatrésze válogatja nekem is peugeotom van 306 os 95 ös évjárat müszakiztatásal és zöldkártyával együt nem költötem még rá 100000-et pedig 4 éve nálam van ez meg sokal fiatalab de megvétel elöt jobb egy átvizsgálás ugy ahogy az elötemszolo monta
8/9 anonim válasza:
PEUEGTO 206 CSAK IS PEUEGTO 206 CSAK IS PEUEGTO 206 CSAK IS PEUEGTO 206 CSAK IS PEUEGTO 206 CSAK IS PEUEGTO 206 CSAK IS PEUEGTO PEUEGTO 206 CSAK IS PEUEGTO 206 CSAK IS
9/9 A kérdező kommentje:
miért pont az? azt vettem amúgy. de még a nevét se tudtad leirni:)
2010. febr. 14. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!