Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Titeket az ilyen kormányborítá...

Titeket az ilyen kormányborítások nem zavarnak? Egyáltalán mire jók ezek?

2014. márc. 6. 11:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Valamivel kényelmesebb a fogása mint az alap műanyag kormánykeréknek, és 200 ezer km után sem lesz tükörsima.

De engem nagyon zavar, nem is használok, nagyanyám kocsijában is az első hogy leveszem.

Inkább bőrkormány.

2014. márc. 6. 11:24
 2/9 anonim ***** válasza:

szeritnem vagány :) jó a fogása.

de szerezz be mellé egy biztonsági övcsatot is, pisztoly alakút, aranyozott hatású, ékköves.

2014. márc. 6. 11:48
 3/9 anonim ***** válasza:

Micsoda ízléses S Mercedesen egy gagyi műbőr kormányvédő!!!!

Minek ilyen rá, amikor valódi bőr kormány van benne.

A kérdésdre válaszolva, nekem abszolút nem tetszenek ezek, nem tennék fel ilyet, inkább csak simán a műanyag kormány, esetleg ha nagyon elkopik, akkor pedig rászánni azt a pénzt és bevonatni valódi bőrrel!

2014. márc. 6. 12:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Vastag kormányon a gagyibb kinézetűek elég ocsmányan mutatnak (mint a példákban láthatóak). De vékony kormányra szorosan ráapplikálva egy normális kinézetű kormányvédő még jól is nézhet ki. Előnye, hogy gyorsan felszerelhető. Kaphatók eredeti bőrből készült kormányvédők is.
2014. márc. 6. 12:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Mi raktunk a 190-es merci kormányára, mert a gyári borítás megsérült és kényelmetlen lett.

Előnye, hogy szélesebb a kormány, jobban fogható.

2014. márc. 6. 13:24
 6/9 anonim ***** válasza:

ez csúnya és gagyi...

de lehet venni normálisakat is pl: nem rég vettem egyet és teljesen olyan mint az autóm kormány..feszes is rajt szóval beleolvas a környezetébe. azért vettem mert több sokat futott példány-t is láttam olyanból mint a a saját autóm és mindnek le volt kopva a kormánya..én pedig ezt nem szeretném , azóta kiderült hogy kényelmesebb is a fogása így.

2014. márc. 6. 16:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Vettem autót(Corsa) és volt rajta egy ilyesmi, eléggé szét is volt szakadva, engem zavart levettem és sokkal jobb lett, szóval én nem értem, hogy azt pl. ki élvezhette, vagy ki érezhette könnyebnek vele a kormányzást... :D
2014. márc. 6. 21:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Látod, a kormányvédővel az előző tulaj megóvta neked a kormányt a kopástól és nem kell költened sem cserére, sem bőröztetésre.
2014. márc. 6. 23:08
 9/9 anonim ***** válasza:
utálom a kormányvédőt, oktató autón is idegesitett de szerencsér gyoran eltelt a 30 óra :P gumiban szexelni kb ilyen :D
2020. okt. 26. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!