Miért nem terjed Magyarországon az elektromos autó?
Figyelt kérdés
Én eddig összesen csak eggyel találkoztam az utakon. Nekem pont megfelelne, mert kizárólag kisebb távolságokra megyek.
Lehet egyáltalán itthon kapni, és ha igen, mennyiért?
Volt már egy hasonló kérdés októberben, de akkor inkább az elektromos autóról általánosságban fejtették ki a véleményüket az emberek (jó-e, miért nem jó stb.). Engem erről már nem kell meggyőzni, nekem tetszene, és ha lehet, a következő autómat erre cserélném le 6-8 év múlva. De nem tudom, hogy elérhető-e nálunk, és milyen feltételekkel.
2014. márc. 5. 08:40
11/12 anonim válasza:
Miért nem terjed Magyarországon az elektromos autó? Mert a Magyar ember nem hülye.
12/12 anonim válasza:
Elektromos autó xD ami elektromos az a porszívó!
Egy autó benzines, fogjátok már fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!