Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóhifi hangszórók HELP!?

Autóhifi hangszórók HELP!?

Figyelt kérdés
Sokáig gondolkoztam mi is kéne az autóhifimhez. Végülis úgy gondolom hátulra mélyláda, az 2 első ajtóba 1-1 mélyközép és előre 2db magassugárzó. Szerintetek érdemesebb több hangszórót venni (kalaptartó) vagy jó ez így minőségibb zenehallgatáshoz?

2014. márc. 3. 18:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

A kalaptartós megoldás butaság, önmagában is meg pluszban is.

Rendes autóhifi áll egy mélyládából, mélyközepekből meg magas sugárzókból (komponens szett), erősítővel meghajtva.

Ha nagyon minőséget akarsz, akkor mnc, sal és társait felejtsd el, illetve rezgéscsillapítsd az ajtókat minimum.

2014. márc. 3. 19:09
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
szerintem a mélyláda rohadtul felesleges. helyet is foglal, a jóízlés határán is túl megy zenehallgatásban..stb. simán veszel előre meg hátra a kalaptartóba 2-2 magasabb árkategóriás hangszórót, nekem pioneer van, akár magassugárzót is, de nekem nincs mégis szépen szól. :) Ez a saját véleményem
2014. márc. 3. 19:09
 3/13 dirtboy ***** válasza:

jól gondoltad elsőre,ennyi kell egy jó rendszerhez,már csak a minőségüket kell össze hangolni.

kalaptartóba csak a hülyék pakolnak hangszórót,felejtsd el.

2014. márc. 3. 19:22
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm ma segítségeket. Mélyláda mindenképp lesz, anélkül SZÁMOMRA nem az igazi :) 25cm-esből erősebb, minőségibb láda elég vagy keresgéljek nagyobb után?
2014. márc. 3. 19:33
 5/13 dirtboy ***** válasza:

azt neked kéne tudni hogy elég lesz e,szerintem az aranyközepűt ideális a 30cm-es.

25-ot lehet kevésnek vélnéd, a 38ashoz meg bivaly erő kell hogy bírja hajtani meg megfogni.

2014. márc. 3. 19:38
 6/13 anonim ***** válasza:
Teljesen jó azalap elgondolásod. Ha van mélyláda, akkor akalaptartóba ne tegyél hangszórókat.
2014. márc. 3. 20:21
 7/13 anonim ***** válasza:

nekem a kalaptartoba subcso van ;)

melynek DLD

esetleg a hatso ajtoba, ha van, johet kozep + magas pluszba, ha oda nincs lehetoseg, talan tennek kalapba.

de csak ha cso is van mint nalam, amugy kinyirja a lada oket :D

2014. márc. 4. 10:00
 8/13 dirtboy ***** válasza:

I.Love.Big.Boobs

miért kell ilyen hülye tanácsokat adni?

ha már neked nincs lehetőséged jó autohifit össze rakni akkor másnak is legyem egy elbaszott rendszere?

vagy mi a gondolat meneted mikor ilyet írsz?

2014. márc. 4. 15:28
 9/13 A kérdező kommentje:
Találtam jó áron egy minőségi 450/1200 ládát. Viszont csak 25cm-es. Lényegesen jobban szól egy azonos paraméterekkel rendelkező 30-as?
2014. márc. 4. 15:45
 10/13 anonim ***** válasza:

Első ajtóba már 30000 ft környékén jó szetteket lehet kapni. pl:

-Kicx SL 6.2, Crunch DSX6.2C, Ground Zero Radioactive GZRC 165FX

Ezekkel biztos nem csalódhatsz, habár minden autóban más és más szól jól.

Nekem a Kicx van egy Alpine Ute-72-vel és brutál jól szól szigetelés, erősítő és mélyláda nélkül is. Tavasszal megcsinálom a szigetelést, a ládára és erősítőre még egyenlőre nincs pénzem + a kábel sem két forint.

Egyébként sok esetben a 25-ös mélynyomó jobb is mint a 30-as, ugyanis az gyorsabban mozog, pörgősebb zenékhez való, viszont kevesebb levegőr mozgat meg, de nyertek már ilyennel is hangnyomás versenyt...

2014. márc. 4. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!