Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van itt Bmw 318d tulajdonos?

Van itt Bmw 318d tulajdonos?

Figyelt kérdés

Nemrég vettünk egy BMW 318d-t, német kocsi, német használati útmutatóval. Mindent tudunk, csak egy kijelezésről nem tudjuk hogy normális-e vagy sem. A könyvben látni a jelet 1 helyen a motorolajnál, de azt megnéztük és tele van. Szóval amikor megyünk a kocsival és kiírja a kilométert és a napi kilométert a kettő között van egy felkiáltójel egy háromszögben. Itt egy kép róla: [link] ha kicsit rossz a kép, de bizti érteni hogy mit ábrázol.

Légyszi ha tudja valaki mit jelent segítsen és mondja meg!

2009. dec. 12. 17:40
 1/3 A kérdező kommentje:
Itt a kép linkje: [link]
2009. dec. 12. 22:10
 2/3 anonim ***** válasza:
nagyob kép nincs rola egyépként ez akor kel vagy kéne hogy megjelenjen ha kevés az olaj a kocsina de ha teli van akor egy elektromos szerelö megtudja csinálni
2009. dec. 14. 22:03
 3/3 A kérdező kommentje:

itt egy nagyobb kép! [link]

Ez fogad, amikor már jár a motor.

A motorolaj szintet ellenőriztük, és tele van. Akkor szerelő?

Amúgy ma reggel be akartam indítani a kocsit és nem tudtam, ez látszott: [link]

Bár lehet, hogy csak én vagyok hozzá béna, majd délután ha megjön a férjem megnézi.

2009. dec. 15. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!